reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja zamawiam w Gemini bardzo długo i jestem zadowolona. Ale np jak masz w swoim mieście aptekę DOZ to też chwala bo szybko można odebrać

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka Dziewczyny ;)
Anka_32 no ja właśnie mam zamiar zadzwonić do położnej z mojej przychodni i się umówić na pierwsze spotkanie. Tylko u nas nie koniecznie ona przychodzi bo można się w przychodni spotykać ;) do tego na szkołę rodzenia się wypadało by już zapisać.
Viola150 stresik lekki masz? Superowo, że jutro już kolejne "forumowe" Maleństwo się pojawi na świecie :D
W ogóle to teraz dopiero MałaMi w kolejce na porodówkę jest, więc do stycznia przerwa ;p (no nie licząc grudniowych Sanci i Oli21, bo zamilkły tu nam)

Mężu mój znowu pojechał, dopiero w sobotę może go puszczą, do tego deszcz u mnie pada i pogoda depresyjna taka ehh, jutro jadę na te warsztaty bezpieczny maluch, w środę wizyta u gina. Może ten tydzień w miarę szybko zleci ;)
No i już konkretne rzeczy "wyszukuję" na allegro dla Jasia i po wypłacie szał zakupów ;)

Miłego dzionka ;)

Violu ale zlecialo[emoji5] na ktora masz planowana cesarke? ostatnie chwile bez malej.
kurcze ja jestem nastepna? o jaaa... hehe.
napisalam do tego sprzedawcy bo ma praktycznie wszystko co porzebuje[emoji5] ciekawe co mi odpisze.
u mnie tez pada i jest zimno brrrr
czekam az maly usnie i jade do biedronki na zakupy bo duzo rzeczy jest teraz na promocji

a może Amelka????

Anka właśnie sobie kimalam :-) pogoda nastraja do tego bo pochmurno i pada.
Nuska nie stresu jakiegoś dużego nie ma tylko trochę sie boje jak to będzie po cc bo juz z kilku źródeł słyszałam ze druga gorsza i bardziej bolesna.

A teraz jak spalam to snilo mi sie ze juz urodzilam i Amelka bardzo dluga byla :-)

Amelka :* 39tc
cc 8.11

viola kochana trzymam kciuki za jutro :) ale super ze to juz :D

moje odczucie jest inne z drugą cc... jest lepiej albo tak samo :)

laski ja zniklam i pewnie mnie jeszcze trochę nie będzie. .. przez to odstawianie małego tracę pokarm i walczę ... co wiąże się z brakiem czasu i chęci do pisania bo mam zalamki ogromne. ..
młodego przystawiam co 20-40min i podaję mu każda pierś po kilka-kilkanascie razy a jak zaczyna się wkurzać to laktator idzie w ruch i metoda 3-5-7... wczoraj musiałam mu podać mm dziś miał po tym kolki znowu nie zrobił kupy.... aj wszystko na raz.... dałam mu odciagnietego mojego mleka ale łyżeczką i zasnął wiec miałam chwile żeby zrobić obiad... wypiłam fematiket i czekam. odruch oksy w piersiach czuje wiec jestem dobrej myśli :)
jak zacznę normalnie znowu karmić to będę więcej pisała ;)

no i na domiar złego Marysia skończyła brać antybiotyk i dostała kolejny... juz trzeci tydzień na antybiotykach :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa, wspolczuje.
Metoda 7-5-3 jest dobra, wiec na pewno niebawem laktacja sie rozrusza na powrot. :-)

Viola, na pewno jestes podeksyctowana :-D

MalaMi - zmiana koncepcji? :-)

Fajnie sie czyta jak zaczynacie kompletowac wyprawke.
Ciaza to taki magiczny czas, cos niepowtarzalnego. Cieszcie sie brzuszkami :-D

Dora, a co u Ciebie?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Przez to, ze apka mnie nie informuje o wpisach rzadziej czytam..... :-/

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry