reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja zamawiam w Gemini bardzo długo i jestem zadowolona. Ale np jak masz w swoim mieście aptekę DOZ to też chwala bo szybko można odebrać

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka Dziewczyny ;)
Anka_32 no ja właśnie mam zamiar zadzwonić do położnej z mojej przychodni i się umówić na pierwsze spotkanie. Tylko u nas nie koniecznie ona przychodzi bo można się w przychodni spotykać ;) do tego na szkołę rodzenia się wypadało by już zapisać.
Viola150 stresik lekki masz? Superowo, że jutro już kolejne "forumowe" Maleństwo się pojawi na świecie :D
W ogóle to teraz dopiero MałaMi w kolejce na porodówkę jest, więc do stycznia przerwa ;p (no nie licząc grudniowych Sanci i Oli21, bo zamilkły tu nam)

Mężu mój znowu pojechał, dopiero w sobotę może go puszczą, do tego deszcz u mnie pada i pogoda depresyjna taka ehh, jutro jadę na te warsztaty bezpieczny maluch, w środę wizyta u gina. Może ten tydzień w miarę szybko zleci ;)
No i już konkretne rzeczy "wyszukuję" na allegro dla Jasia i po wypłacie szał zakupów ;)

Miłego dzionka ;)

Violu ale zlecialo[emoji5] na ktora masz planowana cesarke? ostatnie chwile bez malej.
kurcze ja jestem nastepna? o jaaa... hehe.
napisalam do tego sprzedawcy bo ma praktycznie wszystko co porzebuje[emoji5] ciekawe co mi odpisze.
u mnie tez pada i jest zimno brrrr
czekam az maly usnie i jade do biedronki na zakupy bo duzo rzeczy jest teraz na promocji

a może Amelka????

Anka właśnie sobie kimalam :-) pogoda nastraja do tego bo pochmurno i pada.
Nuska nie stresu jakiegoś dużego nie ma tylko trochę sie boje jak to będzie po cc bo juz z kilku źródeł słyszałam ze druga gorsza i bardziej bolesna.

A teraz jak spalam to snilo mi sie ze juz urodzilam i Amelka bardzo dluga byla :-)

Amelka :* 39tc
cc 8.11

viola kochana trzymam kciuki za jutro :) ale super ze to juz :D

moje odczucie jest inne z drugą cc... jest lepiej albo tak samo :)

laski ja zniklam i pewnie mnie jeszcze trochę nie będzie. .. przez to odstawianie małego tracę pokarm i walczę ... co wiąże się z brakiem czasu i chęci do pisania bo mam zalamki ogromne. ..
młodego przystawiam co 20-40min i podaję mu każda pierś po kilka-kilkanascie razy a jak zaczyna się wkurzać to laktator idzie w ruch i metoda 3-5-7... wczoraj musiałam mu podać mm dziś miał po tym kolki znowu nie zrobił kupy.... aj wszystko na raz.... dałam mu odciagnietego mojego mleka ale łyżeczką i zasnął wiec miałam chwile żeby zrobić obiad... wypiłam fematiket i czekam. odruch oksy w piersiach czuje wiec jestem dobrej myśli :)
jak zacznę normalnie znowu karmić to będę więcej pisała ;)

no i na domiar złego Marysia skończyła brać antybiotyk i dostała kolejny... juz trzeci tydzień na antybiotykach :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa, wspolczuje.
Metoda 7-5-3 jest dobra, wiec na pewno niebawem laktacja sie rozrusza na powrot. :-)

Viola, na pewno jestes podeksyctowana :-D

MalaMi - zmiana koncepcji? :-)

Fajnie sie czyta jak zaczynacie kompletowac wyprawke.
Ciaza to taki magiczny czas, cos niepowtarzalnego. Cieszcie sie brzuszkami :-D

Dora, a co u Ciebie?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Przez to, ze apka mnie nie informuje o wpisach rzadziej czytam..... :-/

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry