reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja ostatnio myślałam właśnie o nich. Ale mam właśnie od Życiowej dady mega pake wiec nie kupiłam ale na bank kupie żeby zobaczyć co i jak. Lidlowe jak dla mnie kaszana.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Za lidlowe sie nie biore, bo duzo opinii na nie slyszalam, a happy poki co nie mam gdzie kupic, bo albo zakupy w biedrze albo rossmanie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

U mnie nie ma Rossmanna a szkoda bo bym babydream wyprobowala. Z chusteczek mam zapas pampers zielonych 12 paczek a potem pewnie dady pojda w ruch. No chyba ze trafi mi sie arystokratka jak synek zyciowej ;-)

Amelka :* 38tc
cc 8.11

No powiem wam że lipa taki delikatny tylek mieć[emoji14]Mam nadzieje ze jak się unormuje tez ilość kup to i nie będzie się tak odparzal. A w ogóle na czerwony tylek to polecę wam specyfik z apteki dr.max fajna konsystencja i się nie robią kluski. Łatwo zmyć ją. I szybko łagodzi zaczerwienienia :)
1477740170551.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477740170551.jpg
    1477740170551.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 1 294
hej
ja aktualnie uzywam lidlowskie pampersy i sa ok. te nowe dada fioletowe malego uczulily. a chusteczki uzywam jakie sa na promocji tylko nie fitti bo to masakra.
co dzis taka cisza?

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

A ja mam dzis jakiegos dola, wszystko mnie wkurza i juz z dobrych kilka razy beczalam. Wygarnelam trochę mezowi, Filipowi tez sie oberwalo ze ja chodze i sprzatam a on nie szanuje tego tylko co chwila jest cos nowego do sprzatania. I moj wzial Filipa ubral i poszli trochę na spacer. Pyta mi sie co ja.dzis taka zla jak osa. A ja w sumie nie wiem... o co mi chodzi :-\

cc 8.11

a Viola nawet nic nie mow. jeszcze troche a beda mnie odwiedzac z ciborzu..... jestem juz poprostu wykonczona psychicznie. wszyscy wszystko wiedza lepiej (szczegolnie moj ojciec) jak mam wychowywac dziecko wszystko mowi ze jak mam robic itd.... traktuje mnie jak jakas ulomna.... mam juz dosc.... czasem nawet nie.mam ochoty sie juz malym zajmowac.....

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Ale macie humory podłe :( ja za to jestem nieprzytomna. . Nie wiem czemu moje dziecko nie śpi. .. niby nie plcze nie prezy się. .. wszystko ok a marudzi i ... warczy haha i domaga się uwagi... i nie ważne ze jest 1 w nocy czy 4...

Viola tak patrzę na twój podpis ze to 38tydzen u ciebie. .. a ja urodziłam 38 i 3 dni[emoji14]
Chciałabym mieć jakieś życie teraz jak młody zasnął ale się boje ze jak włączę film to on się obudzi[emoji14]z drugiej strony powinnam chyba iść spać bo padnieta jestem...

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Życiowa to u mnie będzie 39+2 jak wszystko pójdzie zgodnie z planem[emoji6] a z Filipem byl 41+6...

MalaMi no mi do wychowania sie nie wtracaja chociaz czasami sama sobie mysle ze nie daje rady z młodym bo on taki nie usluchany potrafi byc [emoji52] ehh moze córcia będzie grzeczniejsza chociaż.

Życiowa dzis teoretycznie godzine dłużej śpimy ale pamiętam jak sie balam pierwszego przestawienia czasu z Filipem ze on sie calkiem poprzestawia. Ale nie bylo tak zle, szybko ogarnął nowe godziny

cc 8.11

reklama
Oglądałam teraz gazetke z lidla i te dziecięce beda od 7.11 akurat jak ide do szpitala. Ale może to i dobrze bo w sumie nic nie potrzebuje a na pewno bym cos dokupila jeszcze :-)

cc 8.11

Do góry