reklama
Życiowa
Fanka BB :)
A nas dady uczulily i wróciliśmy do pampersow. .. później sprawdziliśmy babydream. .. i tez dupka czerwona. .. i znowu wróciliśmy do pamprersow. .. i na koniec te z lidla poszły na test i tez tyle zaczął się robić czerwony. .. dodam że przy tych testach nie używałam chysteczek tylko mylam pupę wodą.
Teraz jesteśmy ciągle na pampersach premium care tych białych i jest ok. Zaczęłam nawet chusteczek używać dady lavender i jest ok.
A też zrobiłam zapas sobie dady i lipa. Mam dwa opakowania 2 (musze je sprzedać a nie wiem po ile są w biedrze) i miałam jedne 3 ale na szczęście Kulci mały ich używa wiec nie zalegają.
Aha i pomimo że 1 z pampersa są jeszcze ok to nosimy 2 bo wydają mi się bardziej chłonne i wygodniejsze dla małego.
Babydream i lidlowskie 1 juz są za małe (Tymi ma około 4kg)
Ale się rozpisalam
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz jesteśmy ciągle na pampersach premium care tych białych i jest ok. Zaczęłam nawet chusteczek używać dady lavender i jest ok.
A też zrobiłam zapas sobie dady i lipa. Mam dwa opakowania 2 (musze je sprzedać a nie wiem po ile są w biedrze) i miałam jedne 3 ale na szczęście Kulci mały ich używa wiec nie zalegają.
Aha i pomimo że 1 z pampersa są jeszcze ok to nosimy 2 bo wydają mi się bardziej chłonne i wygodniejsze dla małego.
Babydream i lidlowskie 1 juz są za małe (Tymi ma około 4kg)
Ale się rozpisalam
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Te pierwsze
U nas pampers nie zdały egzaminu i go uczulily właśnie. Także nie da się trafić i sama wyprobujesz
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
U nas pampers nie zdały egzaminu i go uczulily właśnie. Także nie da się trafić i sama wyprobujesz
India9
My probowalismy i pampersy biale( ok) i baby drem fit i zwykle ( ok) i dady wczoraj otworzylam, zeby sprawdzic, ale tak jak pisalam nie zachwycily mnie - mam cale opakowanie, wiec moze jeszcze zmienie zdanie na ich temat
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Mamakulka
Jak dla mnie najlepsze babydream a potem dada.
Kosmetyki myślę, że babydream ze względu na skład u dla mnie ważne nie testowane na zwierzętach. Tylko krem do buzi nivea bo babydream zawiera wodę.
Kosmetyki myślę, że babydream ze względu na skład u dla mnie ważne nie testowane na zwierzętach. Tylko krem do buzi nivea bo babydream zawiera wodę.
reklama