reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Violu super Amelka kawal panienki. Już niedługo będzie z Wami.

Anna 25 dobrze ze u Ciebie też wszystko prawidłowo.

Andżelika słodki braciszek :)

KasiaMarysia jak tak dalej pójdzie to niebawem będziemy o twoje drugie starania tu trzymać kciuki.

Wczoraj się uśmiałam z mojego brata bo on w kwietniu bierze ślub i jego narzeczoną mówi wczoraj ze ona chce od razu o dziecko się starać a ten zbladl z wrażenia Jakac się zaczął mega śmiesznie to wyszło ☺ Śmiałam się do niej żeby go nie staszyla bo sprzed ołtarza ucieknie.

Ja już się nie mogę tego jutrzejszego usg doczekać. Ale będzie stres rano. Najgorsze że tu wszyscy lekarze przy badaniu są byle tylko usg zrobili bez fotela :/

Zapomnialam do pracy zadzwonić a l4 miałam do dziś Muszę ich powiadomić o tym ze w szpitalu jestem i ze kontynuację dostarcze jak mnie wypisza.

Hejka laski.
U nas noc nie przespana do 4 rano bo takie mały miał kolki ze jezu. Ja juz zasypialam z nim na rękach mój Paweł to masakra jak poszedł do pracy nieprzytomny normalnie.
W dzień tez się wierci jak nie wiem co non stop trzeba wstawać i go kolysac albo w wózku wozić bo się budzi. Dopiero zjadłam śniadanie ja się wykoncze normalnie z tym dzieckiem przy tych kolkach , mało co je w nocy bo mu ten brzuch nie daje. Podaje mu też ten Delicol ale nie widzę poprawy póki co. Mamy też środek sprowadzony z Niemiec lefax ale też jakoś nie widzę żeby pomagalo mimo że podaje go już 4 dni. Teraz zasnął na rękach nawet nie wiedziałam kiedy bo wzięłam go do odbicia i póki co śpi wykąpany. Mam nadzieje ze chociaż dzisiaj nie będzie miał tej kolki bo ja juz ledwo co żyje.
Zaczynamy się kłócić z moim juz przez to wszystko . Bo on jest zmęczony pracuje w tartaku od 7 do 16 to tez się nanosi tych desek i tez juz nie ma siły do niego wstawać a ja się zaraz denerwuje bo już kręgosłupa i rąk nie czuje ze kubka z herbata nie mam siły podnieść .
Boże ze to tez mojego dziecka się musiało to dziadostwo przyczepić.

Jeszcze mnie wkurza mojej mamy facet bo jest taki przemadrzaly i widzi że ledwo co żyje i mówi że on nie ma żadnych kolek tylko to nerwus mały. To że jest nerwowy to wiem ale ile te nerwy mają godzin w nocy trwać? Żeby takie małe dziecko nie pospalo nawet godziny przez tyle czasu co płacze od 18 do 4 rano?tylko co się zmęczy tym płaczem to zaśnie na 15 min i dalej budzi go ten brzuch z płaczem i od nowa to samo.
Juz mówiłam mamie niech przyjdzie w nocy i zobaczy a nie on przychodzi w dzien jak on śpi bo jakoś musi odespac ta noc.

Ja to Marysiu Cię podziwiam ze Ty chcesz już tak od razu o drugie dziecko się starać bo ja to jakbym miała to samo z drugim przechodzić to nie wiem . Wiem ze z czasem się to zapomina i w ogóle ale to jest taka męka ze boże święty.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejka współczuję tych kolek. Mały odsypia w dzień to może też się spróbuj wtedy przespać i odpocząć troszkę. Masz taką możliwość? Ja słyszałam od znajomych w sumie dwóch i te kropelki z Niemiec u nich pomogły, ale ich nie można długo stosować z tego co mówiły

Nadziejko, tule Was kochana i bardzo wspolczuje... Ja narzekam, ze moja malo spi i sie nie wysypiam, ze co chwile na cycku wisi, ze nie da sie odlozyc do lozeczka, tylko na rekach przytulona chce spac, ale jak czytam co Wy przechodzicie to widze, ze ja mam jak w raju.
Nie dziwie sie, ze sie klocicie, ze latwo Was z rownowagi wytracic.
Oby szybko malemu przeszly te kolki, bo i on biedny i Wy tez :-(

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
No nie wiem czy lekarz moze kolke potwierdzic.

Nadziejka jedz z nim na usg brzucha tak jak Dzwoneczek. Jesli odbija i puszcza baczki ( a puszcza?) to moze nie
Kolka?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Do góry