reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A w ogóle to ja miałam jakoś dziwnie tą kontrolę u gin bo po dwóch tyg od wyjścia ze szpitala... i tez mam już obkurczona macice. Szwy super w środku są juz zagojone. I dlatego ten zastrzyk miałam już wziąć bo on potrzebuje 2 tyg żeby mieć 100% zabezpieczenia.... no i prawdopodobnie nie będę miała okresu przy nim :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Zyciowa dawalam delicol ale nie widzialam roznicy, a w szpitalu nie odgazowali mi jej lekarz mowil zeby kupic te patyczki co w pupe sie wklada ratuje sie tez czopkiem z gliceryny. Malytko mala mi chyba przybrala ale lekarz mowi ze ma czas jeszcze, przy wyjsciu ze szpitala wazyla 2640 a w poniedzialek po dwoch tyg 2770.
Ja to chyba zastanowie sie nad spirala jak maz zjedzie

No to duża pannica bedzie;) ale fajnie, pewnie z 53 cm juz ma.

Kulcia noo napisane że wegańska ta margaryna i odrazu pomyslalam o Tobie!:)
Trenuj ostro z Igim:)

Anka kuźwa a dopiero test wstawiałaś:) ja pitole ale leci.

Anna dzis masz wizyte? Wlasnie moze jeszcze jednego bobo zrobicie:) my w wakacje bierzemy się do roboty moze ktos sie przylaczy?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

No sama jestem ciekawa ile bedzie miała cm- Filip miał 57 :)

Ooo Kasia super :) :) nie nie, ja sie nie dołączę ale moze któraś?? :D

Anna dzis masz wizyte? Wlasnie moze jeszcze jednego bobo zrobicie:) my w wakacje bierzemy się do roboty moze ktos sie przylaczy?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Już po wizycie [emoji2] córcia została córcia, waży już 759 g wszystko idealnie rozwinięte [emoji1] ułożyło mi
Co Wy mi tak 4 dziecko wmawiacie [emoji15]
Trójka nam się marzyła i koniec [emoji1]

tak miesko w sloikach jest surowe. tzn wlasnie sie gotuje i bede powtarzac gotowanie przez kolejne dwa dni. miesko peklowalo sie tydzien w zalewie razem z szynkami i boczkami

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Też robię takie mięsko w słoikach, a ostatnio z chłopcami robiliśmy gotowana domowa szynkę mniam [emoji16]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Dzwoneczek noo położne mi mówiły ze Fifi to jak 3miesieczny bobas i ze tyle bedzie zjadal :) i rzeczywiście jadl sporo od poczatku :) biedna Twoja malutka, a może spróbuj te rurki do pupci skoro w szpitalu polecali. Mala Mi tutaj tez je bardzo poleca nie?? Moja koleżanka tez uzywala przy pierwszej i jak robiliśmy wspólne zamówienie z gemini teraz to tez je zamawiala.

Babydream ślicznego masz braciszka!! :)

Marysia hehe no w sumie 3,5 m-ca siedzenia na l4 to nie tak krótko :) z Filipem bylam tym samo tylko wtedy nie miałam tyle obowiązków i mi sie dłużyło a teraz przeleciało migiem :)

reklama
Do góry