reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A w ogóle to ja miałam jakoś dziwnie tą kontrolę u gin bo po dwóch tyg od wyjścia ze szpitala... i tez mam już obkurczona macice. Szwy super w środku są juz zagojone. I dlatego ten zastrzyk miałam już wziąć bo on potrzebuje 2 tyg żeby mieć 100% zabezpieczenia.... no i prawdopodobnie nie będę miała okresu przy nim :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Zyciowa dawalam delicol ale nie widzialam roznicy, a w szpitalu nie odgazowali mi jej lekarz mowil zeby kupic te patyczki co w pupe sie wklada ratuje sie tez czopkiem z gliceryny. Malytko mala mi chyba przybrala ale lekarz mowi ze ma czas jeszcze, przy wyjsciu ze szpitala wazyla 2640 a w poniedzialek po dwoch tyg 2770.
Ja to chyba zastanowie sie nad spirala jak maz zjedzie

No to duża pannica bedzie;) ale fajnie, pewnie z 53 cm juz ma.

Kulcia noo napisane że wegańska ta margaryna i odrazu pomyslalam o Tobie!:)
Trenuj ostro z Igim:)

Anka kuźwa a dopiero test wstawiałaś:) ja pitole ale leci.

Anna dzis masz wizyte? Wlasnie moze jeszcze jednego bobo zrobicie:) my w wakacje bierzemy się do roboty moze ktos sie przylaczy?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

No sama jestem ciekawa ile bedzie miała cm- Filip miał 57 :)

Ooo Kasia super :) :) nie nie, ja sie nie dołączę ale moze któraś?? :D

Anna dzis masz wizyte? Wlasnie moze jeszcze jednego bobo zrobicie:) my w wakacje bierzemy się do roboty moze ktos sie przylaczy?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Już po wizycie [emoji2] córcia została córcia, waży już 759 g wszystko idealnie rozwinięte [emoji1] ułożyło mi
Co Wy mi tak 4 dziecko wmawiacie [emoji15]
Trójka nam się marzyła i koniec [emoji1]

tak miesko w sloikach jest surowe. tzn wlasnie sie gotuje i bede powtarzac gotowanie przez kolejne dwa dni. miesko peklowalo sie tydzien w zalewie razem z szynkami i boczkami

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Też robię takie mięsko w słoikach, a ostatnio z chłopcami robiliśmy gotowana domowa szynkę mniam [emoji16]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Dzwoneczek noo położne mi mówiły ze Fifi to jak 3miesieczny bobas i ze tyle bedzie zjadal :) i rzeczywiście jadl sporo od poczatku :) biedna Twoja malutka, a może spróbuj te rurki do pupci skoro w szpitalu polecali. Mala Mi tutaj tez je bardzo poleca nie?? Moja koleżanka tez uzywala przy pierwszej i jak robiliśmy wspólne zamówienie z gemini teraz to tez je zamawiala.

Babydream ślicznego masz braciszka!! :)

Marysia hehe no w sumie 3,5 m-ca siedzenia na l4 to nie tak krótko :) z Filipem bylam tym samo tylko wtedy nie miałam tyle obowiązków i mi sie dłużyło a teraz przeleciało migiem :)

reklama
Do góry