reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka no właśnie moja go od razu przy kp zaproponowała i jak czytałam o nim to jest ponoć jedyny który jest bezpieczny...
Może o jakiś innych mówimy. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My 12 lat stosowalismy metodę stosunku przerywanego, wpadki nie bylo wiec pewnie przy tym zostaniemy ;)
No my 4 lata tak i nic potem starania i dupa. Reszte znacie. Czeka nas dluga druga do drugiego bobasa.

Ja pamietam jak pisalyscie mi o naturalnych sposobach na baczki jak napisalam ze mam malej krople zalecona, a teraz widzicie ze latwo napisac jak sie tego samemu nie doswiadczy.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

KasiaMarysia bądź dobrej myśli. A nóż widelec pyk I będzie od razu :* dobrze, że z P się ułożyło :) mieszkacie stale razem? Macie w planach coś wynająć czy nie bardzo ?

Ja nie miałam problemu z Ignasiem wiec nie mogę nic się wypowiedzieć tak naprawdę. Może masz rację , że gdybym byla w Twojej sytuacji to i ta rurkę bym wsadziła.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A i nie odpisałam. Nie , nie zostało Igiemu takie burmuszenie :)
1477563073-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku, urodzila sie 2870g, ze szpitala wyszla z waga 2660g,a po 13 dniach miala niby 2880g, ale moja waga domowa pokazywala wiecej. Po 20 dniach 3164g

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ania a miglabys mi napisac jak robisz to miesko?
ja jak malego urodzilam to bralam jakies tabsy ktore trzeba brac o dokladnje tej samej godzinie.... bralam je 3 miesiace i zrezygnowalam bo zle sie po nich czulam. czytalam kiedys o nowej srodkach a dokladnie o czipie podskornym ktory jest na 3-5 lat i kosztuje ok 1 tys. i mozna go zaraz po porodzie zalozyc bo nie ma wplywu na kp[emoji5] ze swoim gin bede musiala o tym pogadac bo nie chcem spirali ani tabletek ani plastrow czy zastrzykow haha. ponoc ten czip malo skutkow ubocznych ma

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

reklama
Do góry