reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka no właśnie moja go od razu przy kp zaproponowała i jak czytałam o nim to jest ponoć jedyny który jest bezpieczny...
Może o jakiś innych mówimy. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My 12 lat stosowalismy metodę stosunku przerywanego, wpadki nie bylo wiec pewnie przy tym zostaniemy ;)
No my 4 lata tak i nic potem starania i dupa. Reszte znacie. Czeka nas dluga druga do drugiego bobasa.

Ja pamietam jak pisalyscie mi o naturalnych sposobach na baczki jak napisalam ze mam malej krople zalecona, a teraz widzicie ze latwo napisac jak sie tego samemu nie doswiadczy.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

KasiaMarysia bądź dobrej myśli. A nóż widelec pyk I będzie od razu :* dobrze, że z P się ułożyło :) mieszkacie stale razem? Macie w planach coś wynająć czy nie bardzo ?

Ja nie miałam problemu z Ignasiem wiec nie mogę nic się wypowiedzieć tak naprawdę. Może masz rację , że gdybym byla w Twojej sytuacji to i ta rurkę bym wsadziła.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A i nie odpisałam. Nie , nie zostało Igiemu takie burmuszenie :)
1477563073-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku, urodzila sie 2870g, ze szpitala wyszla z waga 2660g,a po 13 dniach miala niby 2880g, ale moja waga domowa pokazywala wiecej. Po 20 dniach 3164g

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ania a miglabys mi napisac jak robisz to miesko?
ja jak malego urodzilam to bralam jakies tabsy ktore trzeba brac o dokladnje tej samej godzinie.... bralam je 3 miesiace i zrezygnowalam bo zle sie po nich czulam. czytalam kiedys o nowej srodkach a dokladnie o czipie podskornym ktory jest na 3-5 lat i kosztuje ok 1 tys. i mozna go zaraz po porodzie zalozyc bo nie ma wplywu na kp[emoji5] ze swoim gin bede musiala o tym pogadac bo nie chcem spirali ani tabletek ani plastrow czy zastrzykow haha. ponoc ten czip malo skutkow ubocznych ma

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

reklama
Do góry