reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora a ja dla odmiany mam długie nazwisko bo na 11 liter a wszystkie imiona które wybrałam krókie nie są. W ogóle o tym nie pomyslałam jakoś mimo,że sama wiecznie mam problem w urzędach albo jak trzeba coś w kratki wpisywać bo nigdy się nie mieszczę :D Hmmm muszę to jeszcze przemyśleć. Podoba mi się jeszcze Aleksandra ale to też długie kurde :p

Jeśli Ci się długie podoba to wybieraj długie. To takie moje przemyślenia tylko. Ja panieńskie mam długie i sobie zostawiłam i mam dwa i jak muszę coś podpisywać to schodzi.

reklama
Babydream zostań z
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
babydream a nie kusi cie żeby betę zrobić? Ja już bym była pewnie ze trzy razy
emoji14.png

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Kusi... i to jak... :)
ale w tym tygodniu nie uda mi się z pracy wyrwać...
A po drugie nie jestem z tych co kochają igły...
Wydaje mi się również (chociaż mogę się mylic) że im później zrobię bete tym będę miała większą pewność że nie jestem gdyby się tak zdążyło. A tak to będę się głowić że może się coś przesuneło i test nie był wiarygodny :p

Kulcia mam pytanko , znasz margaryne Maryna???

Dora ze cieżarnych sie nie bije to dam Ci pstryczka w nos:) bedzie dobrze tak??? Prosze napisac mi:D

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Auc doleciał pstryczek.
Nie no dziś mam zdecydowanie lepszy nastrój bo odpukac, twu twu, na psa urok dobrze sie czuje. Nie liczac mdłości ale to standard ☺

Dora a ja dla odmiany mam długie nazwisko bo na 11 liter a wszystkie imiona które wybrałam krókie nie są. W ogóle o tym nie pomyslałam jakoś mimo,że sama wiecznie mam problem w urzędach albo jak trzeba coś w kratki wpisywać bo nigdy się nie mieszczę :D Hmmm muszę to jeszcze przemyśleć. Podoba mi się jeszcze Aleksandra ale to też długie kurde :p
To moze Ida? :-D

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Dzis się nie logowalam. Ja mam ustawione ze telefonicznie moge odblokowac konto. Wiem ze blokuja jak 3 razy zle sie wpisze haselo

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Tylko kto mi to hasło źle wprowadził. .. i musiałby znać nr indetyfikacyjny. ..
No właśnie jak ja dziś zadzwoniłam to o jakieś hasło telefoniczne mnie pytali i mówię gościowi ze szczerze nie pamiętam żebym coś takiego ustalala. Przeszłam weryfikację a ze go słabo słyszałam to dałam tel S. I gościu mówi ze w 2007 roku ustaliłam hasło o_O kurr ja juz nie pamiętam co jadłam w tamtym tyg a ten gada o haśle sprzed 10 lat... no debilizm[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry