reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

hej babydream.
ja co do staran to nie bede sie za bardzo mogla wypowiedziec bo w kazda ciaze zachodzilam w pierwszym cyklu. pierwsza poronilam potem mam synka 19 miesiecy i obecnie 26/27 tydzien [emoji5]
laski mam takie do was pytanie bo chcialabym kupic cis super fajnego (zabawke) dla mojego malucha jak bede wychodzic z mala ze szpitala. podpowiecie cos? myslalam o szczeniaczku uczniaczku.

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

reklama
OlaMagda :*:*:*
Milenka jak laleczka Oczeta boskie :)

No ja mam Antonine i charakterek to ona ma :)

Chyba wróciły mi mdłości...w ogóle dwa tygodnie temu trafiłam do szpitala. Jutro zaczynam 12 tydzień

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mdłości nie zazdroszczę oj nie i łącze się u bólu Ja nas kanapka potrafię godzinę siedzieć.
Zastanawiam się czy mnie nie opitola w tym szpitalu ze prawie nie jem ale coz... jakby pomidory dawali to bym jadła ; )

Witam Was ponownie.
Miałam tu tylko wstawić posta zapytaniem o moim problemie.
Jednak czytając klika postów zaczęłam wszystkie Wasze sytuacje przeżywać razem z Wami
i mnie strasznie wciągnęło choć nigdy na forach nie przesiadywałam. ..
Przeczytałam kilka stron o Was i stwierdzam, że jesteście wspaniałe kobitki :)
Fajnie byłoby też mieć taką grupę wsparcia tym bardziej, że też jestem typu samotna przez cały tydzień,
bo mąż na wyjazdach.
Może mogłabym do Was dołączyć ? :-D
Jestem Angelika mam 22 lata staram się o dzidziusia od 3 miesięcy.. na razie bezskutecznie, ale okres spóźniający się kilka dni daje mi wiele nadziei, pomimo negatywnych testów...
Czekam cierpliwie i zobaczymy jak to będzie.
Na razie większych objawów nie mam.. Kujący jajnik, boląca delikatnie macica, lekko bolące piersi.
W sumie podobnie jak przed okresem lecz to już trwa kilka dni..
Również wczoraj jadłam pyszną jajecznice na kolacje, a w połowie porcji odrzuciło mnie od niej.. I to samo dzisiaj z bananem... hmm? o_O
Możecie coś o sobie napisać? od kiedy się staracie?
Ile miałyście fałszywych podejrzeń że to już, a to niestety znowu ten przeklęty okres. :crazy:

Witaj Andżelika Potwierdzam ze to forum magię ma jakąś ☺
Ja wcześniej na żadnym nie pisałam a to wciaga jak narkotyk. Super babeczki tu są.

Ja starałam się długo udało się w 12 cyklu, ale ja psuje statystykę.
Pozostałe dziewczyny zachodziły szybciej.
U mnie zawsze opóźniona miesiączka to ciąża ale ja zawsze miałam jak w zegarku.
Moja koleżanka np zorientowala się ze jest w ciąży jak ja od kawy zaczęło odrzucać więc może ta twoja jajecznica to nie bez powodu.
Ja takich atrakcji nie miałam Pozytywny test choć blady wyszedł dzień po terminie spodziewane miesiączki.
Trzymam kciuki za pozytyw u Ciebie.

reklama
Do góry