reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Macie kombinezony zimowe? Zastanawiam sie czy kupowac, czy damy rade na miskowym?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja mam jeden po Filipie bialy, nie jest mocno gruby a drugi odkupilam teraz od kobietki z miejscowości obok - fajny z h&m jak nowy, ona używała go miesiąc. I ciekawe jest to ze można go używać jaka normalny kombinezon albo zrobić z nóżek śpiworek. A na listopad mam właśnie taki miskowy

KasiaMarysia nieee a o cochodzi xD ?

Chodzi Ci o jakąś weganska? Ja nie wiem, jem masło normalnie bo ja nie jem tylko mięsa kochana.

Dora proszę być dobrej myśli jak i ja :D

Igi dziś dużo ćwiczył ten swój lebek i juz mu lepiej idzie. Szczególnie na mamusi ;)

1477507114-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wymordowalas go aż padł biedaczek

Dora po wizycie ok :) mala wazy 3kg i do porodu będzie ok 3300-3400. Zobaczymy czy się sprawdzi ;) mówiłam o tych przepowiadajacych skurczach to zbadała, powiedziała ze rozwarcia nie ma ale główka juz bardzo nisko. I ze mam dzwonić jak będą znów jakies bole. 7.11 o 7.30 mam byc w szpitalu na czczo, będą badania. A 8.11 cc- moja gin będzie je robiła. I juz dostałam zaświadczenie do becikowego ;)

A tak mnie podusila przy badaniu ze cale krocze mnie boli :)

Kulcia przystojniak z Igiego :)

Ola!! Super ze sie odezwalas :) Milenka piekna laleczka :)

Babydream witaj :) trzymam kciuki za Twój brak @- oby to bylo to co ma byc a raczej kto ;)

Dora po wizycie ok :) mala wazy 3kg i do porodu będzie ok 3300-3400. Zobaczymy czy się sprawdzi ;) mówiłam o tych przepowiadajacych skurczach to zbadała, powiedziała ze rozwarcia nie ma ale główka juz bardzo nisko. I ze mam dzwonić jak będą znów jakies bole. 7.11 o 7.30 mam byc w szpitalu na czczo, będą badania. A 8.11 cc- moja gin będzie je robiła. I juz dostałam zaświadczenie do becikowego ;)
Dziękuję bardzo. :)
Ja Tobie i maluszkowi życzę dużo zdrowia oraz żeby wszystko poszło wzorowo! :) Bardzo Ci gratuluję i koniecznie czekam na zdjęcie córeczki:)

reklama
A i jeśli mogę się dowiedzieć dlaczego CC ? Coś jest nie tak czy po prostu masz takie życzenie? :)

Do góry