reklama
dora032
Fanka BB :)
Moze i tak ale chodzi kochana żeby bylo bez mleka i bez serwatki.
[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Wiedziałam ze to pytanie ma jakiś głębszy sens
viola150
Macie kombinezony zimowe? Zastanawiam sie czy kupowac, czy damy rade na miskowym?
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Ja mam jeden po Filipie bialy, nie jest mocno gruby a drugi odkupilam teraz od kobietki z miejscowości obok - fajny z h&m jak nowy, ona używała go miesiąc. I ciekawe jest to ze można go używać jaka normalny kombinezon albo zrobić z nóżek śpiworek. A na listopad mam właśnie taki miskowy
dora032
Wymordowalas go aż padł biedaczekKasiaMarysia nieee a o cochodzi xD ?
Chodzi Ci o jakąś weganska? Ja nie wiem, jem masło normalnie bo ja nie jem tylko mięsa kochana.
Dora proszę być dobrej myśli jak i ja
Igi dziś dużo ćwiczył ten swój lebek i juz mu lepiej idzie. Szczególnie na mamusi
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Dora po wizycie ok mala wazy 3kg i do porodu będzie ok 3300-3400. Zobaczymy czy się sprawdzi mówiłam o tych przepowiadajacych skurczach to zbadała, powiedziała ze rozwarcia nie ma ale główka juz bardzo nisko. I ze mam dzwonić jak będą znów jakies bole. 7.11 o 7.30 mam byc w szpitalu na czczo, będą badania. A 8.11 cc- moja gin będzie je robiła. I juz dostałam zaświadczenie do becikowego
Życiowa
Viola super ze wszystko ok na wizycie
Oby teraz dotrwac na spokojnie do terminu
Twoja Mała będzie miesiąc i dwa dni młodsza od mojego Ślimka
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Oby teraz dotrwac na spokojnie do terminu
Twoja Mała będzie miesiąc i dwa dni młodsza od mojego Ślimka
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
babydream
Zaciekawiona BB
Dziękuję bardzo.Dora po wizycie ok mala wazy 3kg i do porodu będzie ok 3300-3400. Zobaczymy czy się sprawdzi mówiłam o tych przepowiadajacych skurczach to zbadała, powiedziała ze rozwarcia nie ma ale główka juz bardzo nisko. I ze mam dzwonić jak będą znów jakies bole. 7.11 o 7.30 mam byc w szpitalu na czczo, będą badania. A 8.11 cc- moja gin będzie je robiła. I juz dostałam zaświadczenie do becikowego
Ja Tobie i maluszkowi życzę dużo zdrowia oraz żeby wszystko poszło wzorowo! Bardzo Ci gratuluję i koniecznie czekam na zdjęcie córeczki
reklama
babydream
Zaciekawiona BB
A i jeśli mogę się dowiedzieć dlaczego CC ? Coś jest nie tak czy po prostu masz takie życzenie?Dora po wizycie ok mala wazy 3kg i do porodu będzie ok 3300-3400. Zobaczymy czy się sprawdzi mówiłam o tych przepowiadajacych skurczach to zbadała, powiedziała ze rozwarcia nie ma ale główka juz bardzo nisko. I ze mam dzwonić jak będą znów jakies bole. 7.11 o 7.30 mam byc w szpitalu na czczo, będą badania. A 8.11 cc- moja gin będzie je robiła. I juz dostałam zaświadczenie do becikowego