reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Boże ale mam farta , że mojemu Igusiowi nic się nie plata. Ani trądzik ani kolki ani nic. Tfu !

Życiowa, Marysia dzielna :)

Daje mu pierś ale trochę to bez sensu. W nocy półtorej h pierś a i tak głodny, mąż wstał pyta czy normalna jestem , że się w nocy zameczam i dziecko też poszedł zrobił butle[emoji14] wypił całą i usnal. No lipa może być. Ech.

Współczuję Wam dziewczyny , że Wam się maluchy męczą :(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka walcz w dzień a na noc butelkę mu dawaj to na rano ci air więcej mleka zrobi ;)
Po części mężu ma rację bo młody pewnie się też przyzwyczaił do spania a nie ze mu matka cycka wpycha do buzi[emoji14]
Ale w dzień wg mnie sens jest jak najbardziej żeby karmić. Jeśli oczywiście tak czujesz :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka u mnie też tak właśnie to wygląda ze mały się nie naje wcale dopiero jak butle mu zrobię to zaśnie. Masz szczęście ze jemu nic nie dokucza i oby tak dalej bo ja się zaczynam zastanawiać czy chce drugie dziecko . Ale mam nadzieje ze to wszystko szybko zapomnę ;)

Życiowa jak Marysia się czuje?

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejka ale ten ciemieniuchy rąk scierac się nie powinno tylko najpierw mega ją rozmoczyc.
Marysia miała ale w kilka dni jej zeszła. Przed kąpielą lalam jej dosłownie oliwke na głowę i zawijalam w pieluche. Tak pół godz przed. Później mylam delikatnie i wycieralam pieluszka flanelowa i wyczesywalam ale też tylko to co się na tyle rozmiekło bo na siłę to można rany porobić.

Tymek w szpitalu miał jakieś uczulenie. Ale zadypka alantan i na drugi dzień nie było. A teraz gdzie nie gdzie mu takie punkciki wyskakują. Na główce albo nozce. .. nie wiem w sumie co to... i nic z tym nie robie bo samo znika... zapytam położnej bo w tym tyg przyjdzie.
Obcinalyscie juz pazurki swoim dzieciom?[emoji14]

Ha! Śpi w łóżeczku ze smoczkiem!! Podwójny sukces[emoji14]ale co się nakrzyczal to jego[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no tak mu na sile nie tre tego coś Ty. Najpierw właśnie z godzinę przed kąpielą smaruje mu oliwka albo kremem bambino tak dużo go wale i dopiero podczas kąpieli mu po prostu myje głowę pieluszka parę razy i później to co odstaje to wyczesuje szczotka o ile mi na to pozwoli bo generalnie nie lubi czesac włosów hehe ;p

A paznokcie mu obcinam średnio raz na tydzień bo szybko mu rosną a jak zaczynają się kolki to okropnie macha tymi rączkami i raz się tak zadrapal ze krew mu leciała po policzku biedny.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

A ta ciemieniucha wystepuje na calej glowie dziecka? Boje się ze to cos innego.
Moja dodatkowo ma sapke zeby tego bylo malo...

Życiowa gratuluje w koncu sie nauczy i nie bedzie krzyczal

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Marysiu, u Radka nie na calej. Ale jak zdjecie wrzucilas to ja bym nie miala watpliwosci co do tego, ze to ciemieniucha

Musze znowu smigac do lekarza, bo potrzebne mi skierowanie do poradni chirurgicznej na kontrole stawow biodrowych, a mam do ortopedycznej wypisane

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
A ja poki co jeszze nie obcinalam :-)

Dzwoneczku, jak u Was sytuacja?

OlaMagda nas zostawila chyba :-(

Kasia654, AniaH, Wiki - co u Was?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry