reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
1475102950696.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475102950696.png
    1475102950696.png
    103,4 KB · Wyświetleń: 208
dzien dobry:)
dzwoneczku dobrze ze uda sie mezowi przyjechac dzien szybciej. juz na stale?
od 6:30 bylam na smyku i promo fajna. czesto takie sa? musze spr czy kurtka na jesien na malego jest dobra ta co mamy i kombinezon na zime:) wczoraj za 10 zl kupilam spiworek do spania dla malej:)

dzien dobry:)
dzwoneczku dobrze ze uda sie mezowi przyjechac dzien szybciej. juz na stale?
od 6:30 bylam na smyku i promo fajna. czesto takie sa? musze spr czy kurtka na jesien na malego jest dobra ta co mamy i kombinezon na zime:) wczoraj za 10 zl kupilam spiworek do spania dla malej:)
Najlepiej zapisac sie do newslettera wtedy dostajesz meile. Ja np w lutym kupilam Tosi kurtkę zimowa -50%. A i hulajnoge ze 180 na 100 na gwiazdkę rok temu ;)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was ☺
MalaMi nie maz przyjedzie tylko na dwa tygodnie. Na stale planujemy zeby zjechal na wakacje bo jeszcze troszke rzeczy do domku trzeba kupic zeby do konca urzadzic.
Prawie cala noc z tego wszystkiego nie spalam, dzis Lile nawet balam sie zawiezc do przedszkola.

Dzwoneczku, podziwiam, jak sobie z tym radzisz wiedzac, ze dopiero na wakacje bedziecie mialy go przy sobie?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Hejka!
Po godzinie czasu na smyku udało mi sie zamówić! :/
Zamówiłam dla Filipa grubą bluzę i dresy, dla Amelki półśpiochy i czap;eczkę w rozmiarze 40/42. Mam nadzieje że nie będzie bardzo duża.

Do góry