reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

standardowo u mnie 30-40 minut... ostatnio leżałam ponad godzinę... i drugi raz tego samego dnia tez godzinę ponad ale drugi raz tyle bo strasznie skakał i mu c ba było niewygodnie i zapis się urwał. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Życiowa jak remont Oglądam dziś Dorotę Szelągowska Kurcze niesamowite że oni w kilka dni takie remonty robią. Nabrałam ochotę na jakąś zmianę ;) ale nie ma co marzyć w tym roku. Męża na nic nie namówię

Dora ciągnie się :/ dzisiaj nic nie robili bo coś tam nie wyschlo. jutro przetarcie sufitów i malowanie ich... kolor ścian właśnie wybraliśmy. i był pan od szaf i tez juz pomierzyl i wybraliśmy fronty i czekamy na wycenę bo ma być dziś jeszcze. ..
liczyłam ze wyrobia się do piątku ale dziś stwierdzili ze pewnie w pon będą jeszcze... tak więc będę miała dwa dni żeby wszystko wyszykowac[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, kurcze az z tych emocij siedze i rycze a wiem ze to nie pomoze w dotrwaniu do niedzieli ale jak pomysle ze sama bede musiala z tymi torbami do szpitala to sie denerwuje i same lzy leca

Dzwoneczku, pomyśl, że niestety to nie jest zależne od Ciebie i co ma być to będzie i się nie denerwuj kochana. Nikt nie powiedział, że zaraz urodzisz. Ja rozwarcie i gotowość miałam już zauważoną 14.09, więc minęło jeszcze 10 dni. Głowa do góry, przecież jest szansa, że się uda doczekać do niedzieli

reklama
Do góry