reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

DZiewczyny nie wiecie czy mozna lyknac lokomotiv na mdlosci? Mam po Tosi pół butelki i tak sie zastanawiam. Juz mnie zaczyna brać. Jest niedziela a ja zaraz nie bede mogla z domu wyjsc bo mnie zetnie z nóg.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie mam pojęcia Anka , trzeba by w necie wyszperac ulotkę.

Kasiu no nie powinnaś tak robić bo się jelita rozleniwiaja i wtedy nie zrobi nigdy sama. Ignacy ostatnia kupę robił we wtorek.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Tosia też miala problemy z kupa jak byla taka malutka i położna polecila żeby przed każdym jedzeniem dawac jej łyżeczkę wody i faktycznie pomogło. A jak miała 1,5 miesiąca to dostawala butelke wody kladlam w lezaku na wibracje i zaraz byla kupa

Ja tez malej pomagalam termometrem i tez sama robila później. Jakby to robila trzy razy dziennie przez miesiąc to wtedy na pewno kupy sama nie zrobi

reklama
dorosli tez czasem maja wzdecia i brzuch boli to co ma dziecko male po wiedziec. a tak nawiasem mowiac w szpitalu doroslym tez rurke w dupe wsadzaja jak zbiera sie za duzo gazu np po operacjach.

Do góry