reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysiu wspolczuje Ci z tym swedzeniem.... moze zmien balsam? a z krzyczeniem malej to wiem co czujesz bo moj tez sie tak darl i to prawie kazdego dnia... P jest z Wami codziennie? kurcze moze wlasnie ten sxumis by pomogl albo suszarke wl jak zaczyna krzyczec. ja tak robilam.

Dzien dobry.
1474785852472.jpg

Milej niedzieli[emoji5]
India to mozna pozazdroscic troche porodu[emoji5] tez chcialabym rodzic sn ale raczej lekarz sie nie zgodzi bo nawet 2 lat nie bedzie od cesarki i jest za duze ryzyko pekniecia blizny.

Załączniki

• 1474785852472.jpg
    1474785852472.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 147
Dora, ale historia. Moja znajoma za to urodzila w szpitalu, ale samiuska z mezem....

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Mała Mi ja też poproszę takie kanapeczki ;) z serkiem i sałata.

India dobrze, że masz za sobą :) mnie jak się mały doczepial bolało obkurczanie macicy , sutki mniej. Macica tak rwala, że krzyczałam czasem z bolu.

Kasiu lepiej zainwestujcie w szumisia bo suszarka zre prąd. Znajoma tak odpalala przy synu i na parę stów rachunek. Ja mam wishbear i on drogi ale szumiś jest też za 80 zeta , polecam bo naprawdę działa. Codziennie metoda 5s wieczorem i 19.30 max 20 Ignacy chrapie. Następna pobudka o 1 i potem już o 6. Teraz jeszcze śpi :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przy pierwszym poronieniu jak dostalam krwotoku to karetka mnie wiozla do szpitala. Podjechalismy pod same drzwi szpitala i ten sanitariusz wyciaga wózek inwalidzki ze mnie zawiezie, a ja mówię że nie potrzeba bo to 7 kroków od drzwi do rejestracji. A on do mnie ze bede czekac w kolejce jak mnie nie zawiezie bo ci z karetki maja pierszenstwo. Wiec ja oczy jak 5 zl ze ja przeciez z krwotokiem wiec jak mam czekac w kolejce. A on: takie procedury..... wiec te 7 krokow przejechalam na wozku....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India - moje gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] adrianna jest Sliczna ! Ogromne buziaki dla was [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji126][emoji126]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Do góry