reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysiu wspolczuje Ci z tym swedzeniem.... moze zmien balsam? a z krzyczeniem malej to wiem co czujesz bo moj tez sie tak darl i to prawie kazdego dnia... P jest z Wami codziennie? kurcze moze wlasnie ten sxumis by pomogl albo suszarke wl jak zaczyna krzyczec. ja tak robilam.

Dzien dobry.
1474785852472.jpg

Milej niedzieli[emoji5]
India to mozna pozazdroscic troche porodu[emoji5] tez chcialabym rodzic sn ale raczej lekarz sie nie zgodzi bo nawet 2 lat nie bedzie od cesarki i jest za duze ryzyko pekniecia blizny.

Załączniki

• 1474785852472.jpg
    1474785852472.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 149
Dora, ale historia. Moja znajoma za to urodzila w szpitalu, ale samiuska z mezem....

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Mała Mi ja też poproszę takie kanapeczki ;) z serkiem i sałata.

India dobrze, że masz za sobą :) mnie jak się mały doczepial bolało obkurczanie macicy , sutki mniej. Macica tak rwala, że krzyczałam czasem z bolu.

Kasiu lepiej zainwestujcie w szumisia bo suszarka zre prąd. Znajoma tak odpalala przy synu i na parę stów rachunek. Ja mam wishbear i on drogi ale szumiś jest też za 80 zeta , polecam bo naprawdę działa. Codziennie metoda 5s wieczorem i 19.30 max 20 Ignacy chrapie. Następna pobudka o 1 i potem już o 6. Teraz jeszcze śpi :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przy pierwszym poronieniu jak dostalam krwotoku to karetka mnie wiozla do szpitala. Podjechalismy pod same drzwi szpitala i ten sanitariusz wyciaga wózek inwalidzki ze mnie zawiezie, a ja mówię że nie potrzeba bo to 7 kroków od drzwi do rejestracji. A on do mnie ze bede czekac w kolejce jak mnie nie zawiezie bo ci z karetki maja pierszenstwo. Wiec ja oczy jak 5 zl ze ja przeciez z krwotokiem wiec jak mam czekac w kolejce. A on: takie procedury..... wiec te 7 krokow przejechalam na wozku....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India - moje gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] adrianna jest Sliczna ! Ogromne buziaki dla was [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji126][emoji126]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Do góry