reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Co do spania jak mojego nie ma w domu... Mam tak jak wy- dopóki nie przyjdzie, obojętnie w jakim stanie ja śpię tak czujnie ze każdy szmer mnie budzi. Dopiero jak wróci, zazwyczaj tez idzie spać na kanapę to wtedy ide spokojnie spać ;)

reklama
Nie wiem skąd moja Toska ma tyle energii.... jak wstala o 7 to zasnela przed 22 i to caly dzień w biegu. Tylko jedzenie i siku w miejscu hehe. Smielismy sie ze Z ze może ktos jej amfe daje i ma taki power hehe
A jak nie bylo tego światła (ponad dwie godziny!) to dawała nam taki show z tancami i spiewanie ze szok! Szoda ze nie moge wam filmiku wysłać :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Anka moj Filip tez tak potrafi, chociaż teraz jak chodzi do przedszkola to są dni ze szybko jest zmęczony i o 20 spi. Ale nie zawsze i wtedy pomimo ze wstaje o 7 to idzie spać po 21...

No i zaczęło sie ze w tyg o 7 do przedszkola trzeba go budzic i jest wielka awantura a dzis jak mogl spać to przed 7 byl juz u nas w łóżku i chcial bajki... ;)

Viola, przerotnosc losu z tym wstawaniem. Ja tez to znam :-)

Anka, dobrze, ze prad "oddali" :-)

Marysia, co jest??

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

Dziewczyny nie mam sily. Dzis byla u mnie kolezanka i mowi ze Magdalena taka grzeczna, ze nie placze i moglaby sie powydzierac troche. No i tak , jak ona wyszla to ta dala koncert od 19.30 do 22.30. W koncu P wlaczyl suszare i sie uspokoila i zasnela. Odgazowalam ja troche termometrem. Zmierzylam temp 37,4 miala wieczorem a rano 36,8 kupka poszla i chyba lekko jej ulzylo.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Plus to ze zaje**** mnie swedza rozstępy i zaczynaja tez inne czesci ciala, np. Nogi. W poniedzialek pojde do lekarza niech to zobaczy, nie wiem czy moze dac skierowanie na badania alergologiczne. Podejrzewam, ze to nabial. Kuzwa niedlugo zaczne jesc tynk ze sciany, bo nic mi nie bedzie wolno.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
India najważniejsze że już jest dobrze Ada cudowna. Dobrze że chociaż tej coli się napilas
Dla mnie najgorsze jest to co uslyszalas od tej babki ze nie ma miejsca . Skąd niby miałaś wiedzieć czy jest miejsce czy nie w takim stanie to się jedzie do szpitala ,to co najlepiej to w domu urodzić i im głowy nie zawracać. Swoją drogą to moja znajoma urodziła w domu bo tak szybko poszło że nie zdążyli dojechać Karetka jak dojechala to mała była już na świecie Dziecko zabrali a moja znajoma pojechała swoim samochodem za nimi Czekała bo nie wiedzieli jak ja przyjąć bo im się procedury nie zgadzaly Biedna w szoku była bo nie wiedziała czy z dzieckiem wszystko dobrze.
Te przepisy i procedury i limity to jest takie bagno ze szok.
Uff to chyba moj najdłuższy wpis

Do góry