reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Violu ale prac za wczesnie tez nie ma sensu. Ja sie w maju doczekac nie moglam, a pozniej taki len mnie ogarnal wiec od sierpnia powoli pralam i prasowalam.

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

reklama
Hejka laski ;)
Mam taki problem ,że swedzi mnie skora jak nie brzuch to nadgarstki czasami stopy i łydki i nie wiem czy mam się martwić czy nie. Niby nie jest to jakieś mocne swędzenie, ale jak sobie o nim przypomnę to mnie swedzi i musze się podrapac . Nie wiem czy to z opuchlizny mojej czy to może ta cholestaza jakas głupia.
Jakbym chciała do mojego lekarza to dopiero we wtorek mogę iść bo wtedy przyjmuje. Ajj całe życie coś.

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]
Wydaje mi sie ze z opuchlizny. Mnie tak swedzial brzuch mocno i na drugi dzien obudzilam sie z rozstepami jak tygrys w 8 mc ciazy.....

ej w ogóle ludzie to są jednak jacyś dziwni. byłam z Marysia w lidlu bo mam blisko a jabłka mi się skończyły. .. zrobilysmy zakupy no i oczywiście kolejki.
ale pan otworzył kasę i wola mnie pierwszą a ludzie jak świnie do koryta zaczynają biec pchać się. prze dem nie facet z pełnym wózkiem kurczaka a mnie jakaś baba pcha. tez z łokcia mi w brzuch. nie wytrzymałam opierdolilam babę najpierw później faceta. i to juz w mało kulturalny sposób. facet przeprosił a baba nawet się nie zmieszala. w końcu mowie czy jest niemowa albo czy jest niepełnosprawna umysłowo? a ta ze jak ja tak mogę? ha jej mowie o to potrafi pani się komunikować wiec na przyszłość wystarczy powiedzieć przepraszam bo tak robią ludzie którzy mają choć trochę kultury. za mną kolejka brawo bije a baba czerwona jak burak. no ***** masakra. jakaś babcia się odezwała mówi ze ludzie ślepych udają ze w ogóle powinnam być pierwsza z takim brzuchem hehe i jeszcze mam tak mało w tym koszyku. podziekowalam jej za wsparcie a kasjer wycofał całą kolejkę żebym mogła przejść bo się chyba z 6osob wepchalo przede mną. przecież się nie będę łokciami przepychac cholera aż tak mi nie zależało żeby szybko wyjść ale chamstwo ludzi jest koszmarne.
oby tej babie się ta kurtka po którą tak biegla rozwalila po tygodniu!

33tc ♡Tymon♡ +12kg
Ooooooooo kochana ta baba ma szczęście ze mnie nie bylo akurat w tym lidlu!!! Chyba by juz tam wiecej nie poszła. Kobieta!!! Matka a sama kur!@##$% zapomniała jak to jest być w ciąży? Tego sie nie zapominna. Ka zawsze przepuszczam i niech by mi ktos tylko uwagę zwrócił[emoji23][emoji23][emoji16][emoji8][emoji8][emoji8]

Dzis mój mezus wraca ale tylko do jutra[emoji57][emoji57][emoji57][emoji24][emoji24][emoji24]. Dzisiaj kończę brac luteine. Owulacji wg Pani doktor byla 10 dni temu i dlatego tez kazała brac luteine. Myslicie ze jakbym zrobila test to by wyszlo?? Czy poczekać jeszcze??? Ale od tej luteiny mam mega duzo bialo przezroczystej wydzieliny, nigdy nie mialam tak przed okresem.

Dziendoberek[emoji5]
Czarnuszka gratuluje[emoji5] tez biore luteine i pozniej tego sluzu mam ze szok.
Violu a ile ma Twoj Filip?
Ja bede miala dwa lozeczka w pokoju[emoji5] nad morze bierzemy ze soba turystyczne oby chcial w nim spac[emoji5]
Dzisiaj znowy bedzie upal u mnie[emoji53] M od rana na budowie a po 14 jedzie sedziowac dwa mecze i wroci pozno

Cześć :)
ja juz piją kawę. Marysia je śniadanie i zaraz idziemy do Lidla póki nie smazy.
w ogóle to wszystko mi się pokonczylo. .. tzn takie podstawowe rzeczy. .. zawsze na koniec miesiąca[emoji14]musimy jeszcze ogarnąć zakupy jakieś :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Hej. Ja skonczylam śniadanko i zarasz ruszam do lidla :) muszę dojechać 15km.

MalaMi 3,5 roku :)

A popołudniu imprezka, postaram się jeszcze odezwać.

Miłego dnia :)

reklama
Do góry