reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ja miałam już z 6 razy usg w tym 3 razy szczegółowe. ostatnie w 29 tyg.
chciałabym mieć co najmniej jeszcze jedno żeby zobaczyć ile mały urósł, jak się trzyma łożysko i ile jest wód. Myślę że tak w 35-37 tydzień byłby ok ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Ja mialam 5 lacznie z tym co na IP robili. Tez bym chciala jesCze jedno spr wage i ulozenie na koniec ciazy

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Życiowa No każdy kraj inaczej , tu masz 3 usg dokładne i 3 szybkie w pierwszych 3 miesiącach ,i dla nich to wystarcza jeśli wszystko jest dobrze , poprostu nie ma potrzeby .
Ostatnie miałam miesiąc temu , i wszystko było dobrze ,a tydzień temu na wizycie zbadała tylko dotykowo brzuch i główka była na dole jak miesiąc temu , i sluchala serca i zbadała szyjkę tyle na ostatniej wizycie :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 39tc

Życiowa No każdy kraj inaczej , tu masz 3 usg dokładne i 3 szybkie w pierwszych 3 miesiącach ,i dla nich to wystarcza jeśli wszystko jest dobrze , poprostu nie ma potrzeby .
Ostatnie miałam miesiąc temu , i wszystko było dobrze ,a tydzień temu na wizycie zbadała tylko dotykowo brzuch i główka była na dole jak miesiąc temu , i sluchala serca i zbadała szyjkę tyle na ostatniej wizycie :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 39tc
Też bym tak chciała, przynajmniej bym się nie martwiła.

Przespałam się godzinę , a teraz zjadam żelki Życiowej, kwaśne jak cholerka...

KasiaMarysia smacznego hehe ja lubię kwaśne :)
i tak samo są kwaśne mocno skittelsy ale nie pamiętam które[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Ja po ciąży nielubiane kwaśne go ;) kiedyś to kiszona kapusta, ogórki , żelki kwaśne no wszystko co pape z dachu zrywa uwielbiałam a teraz nic[emoji14] no i juz nie lubię zapachu wanilii i czekolady. Bleh.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejo hejo. Spać nie moge to Was poczytam. U mnie ok. Bylam u mojej gin w czwartek. Mowi ze akurat mam plodne to mam brac luteine i albo zajde w ciążę albo jak nie to jak dostane okres mam brać tabletki anty przez trzy miesiace zeby uregulować hormony. Takze biore lutka już tydzien. Cycki mnie bolą strasznie. Ale wiem że to od progesteronu. Co rano wstane to mam gule w gardle i na dodatek czuje sie mega chora, bo tak też jest, dreszcze , katar i kaszle jak gruzlik. A jajniki to mnie tak dziwnie dlugo bola, ale wiem ze od luteiny i wogole mialam te plodne przez weekend a do tej pory mam takie uplawy plodne. To chyba za dlugo co?? Nie jest to napewno odczyn zapalny bo takie cos to inaczej czuje. Nie mogę spać po nocach jak mojego nie ma. Jeszcze wczoraj mnie wkurzyl strasznie. Za dwa tygodnie ślub[emoji16] lece czytać co u Was[emoji16][emoji171][emoji171][emoji171][emoji172][emoji169]

Do góry