reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wczoraj koleżanka mojej szwagierki urodziła , ale poród : poszły jej wody o 15h pojechała do szpitala , w 10 min dali znieczulenie i urodziła o 16h14 , zero jakiegokolwiek bólu i skurczu , masakra czy to możliwe ? Podobno jak wody pierwsze odchodzą to nie ma boli , ja tez tak chce ![emoji30][emoji1317]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 39tc

reklama
Hej witam się z nad kawusi. ..

szykuje się upał co niezbyt mnie cieszy. ..

Czarnuszka dzięki :)

OlaMagda ale fajny poród chyba każda rodzaca sn taki by chciała :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Ja się witam jak zombie.

Igi w nocy oczy jak 5 zł normalnie i leży i się patrzy. Spać nie pójdzie bo po co jak w dzień jest fajniej :) cały dzień przespi. Noc jest na imprezę. Zarezewowana :D

Przbiore go teraz i mam nadzieje, że usnie bo przecież już dzień xD spałam 3 h dzisiaj.

Ola no to fajnie jej się trafilo ;) tak króciutko.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

My z Radkiem dopiero wstalismy - nie pamietam kiedys ostatnio wstalam po 8.... Czuje sie zamulona.... Ide kawe

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Ja też chcę taki poród jak to możliwe hehe ;)
Dzisiaj w nocy mnie brzuch bolał troszkę ale nie aż tak mocno. A jak wstaje siku to jestem normalnie taka połamane chodzić się nie da. I już czuję pipke taj jakby mi miała odpaść zaraz.
Szczerze to ja nie wiem jak ja będę rodziła jak ja wcale siły nie mam . Dostaje takiej zadyszki jak coś robię ze szok . Mecze się szybko. Co to będzie ze mną ?

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

Ja też chcę taki poród jak to możliwe hehe ;)
Dzisiaj w nocy mnie brzuch bolał troszkę ale nie aż tak mocno. A jak wstaje siku to jestem normalnie taka połamane chodzić się nie da. I już czuję pipke taj jakby mi miała odpaść zaraz.
Szczerze to ja nie wiem jak ja będę rodziła jak ja wcale siły nie mam . Dostaje takiej zadyszki jak coś robię ze szok . Mecze się szybko. Co to będzie ze mną ?

Nadziejka No normalnie jakbym ja to pisała o sobie ! [emoji20][emoji53][emoji58][emoji37][emoji31]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 39tc

Życiowa oby tak było jak mówisz ,bo nie wiem czy ze mnie taki leń czy to te ponad +20 kg mi się daje we znaki . Nawet ogolić się nie mogę porządnie bo nie dość że nie wygodnie to jeszcze się mecze godzinę bo nogi mi cierpna strasznie .

Ola ta końcówka to jest dla mnie okropna normalnie.;/

reklama
Do góry