reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India trzeba byloby sie troche wyszkolic w tym kierunku[emoji5]
Kuzynka robi protetyke i wyobraz sobie ze miala teraz praktyki i dostala 2 propozycje pracy mimo ze jeszcze szkoly nie skonczyla[emoji5]

Mam w rodzinie protetyczkę ale dorabia w Holandii a pracuje w Krk, natomiast siostra cioteczna w Wawie jest stomatologiem i sobie chwali.

reklama
A co Ci gin powoedziala?.powiedziala,ze masz sie martwic? Ze cos nie tak? Ze o czyms to swiadczy? Jest jeszcze margines bledu pomiaru....

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

KasiaMarysia ale ja nie rozumiem czego ty oczekujesz. .. ze ci sterydy jakieś dadzą żeby Ci dziecko uroslo? czy co?
masz zaufanie do lekarza? i ufasz jego kompetencja? czy uważasz ze sama wiesz lepiej?
bo wg mnie siejesz panikę w temacie gdzie już i tak nic nie zmienisz i nic nie jest zależne od ciebie.

33tc ♡Tymon♡ +12kg

mogłaś pytać od razu i się nie martwić. .. bo teraz dwa tyg będziesz sobie wkrecac czarne scenariusze nie wiadomo po co...

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Poza tym to tak nie dziala, ze jak mala zwolnila ze wzrostem wagi to termin Ci sie przesuwa, wiec Twoje rozpakowywanie wkrotce jak nadal aktualne[emoji14]i posluchaj Zyciowej i sobie nie wkrecaj :-)

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

KasiaMarysia no to dobrze ze siebie nie będziesz denerwowala bo to nie wskazane teraz...
a uwierz jakby coś było. nie tak i zagrazalo małej to lekarz by ci powiedział bo.od tego jest :*

33tc ♡Tymon♡ +12kg

który dzień cyklu masz?
ojeju ile się tutaj dzieje nie nadążam wszystkiego czytać:)
u mnie końcówka cyklu już plamię więc za chwilę zacznie się miesiączka.
Lekarz zaproponował ostatnio na wizycie testy hormonalne żeby sprawdzić dlaczego u mnie plamienia (brązowe/ czarne) występują na długo przed planowaną miesiączką nawet 10 dni przed.
W tym cyklu na pewno nie zaszłam w ciąże bo miałam infekcję więc musiałam się wstrzymać od współżycia.

reklama
tynka to koniecznie zrób te badania... fajnie ze lekarz ci sam zaproponował rozwiązanie bo niestety nie wszyscy tacy są. .. częściej spotyka się raczej olewatorska postawę w tym względzie. ..
a jeśli masz faktycznie jakieś zaburzenia które powodują plamienia to może wystarczy je wyregulować i szybko się uda zobaczyć dwie kreseczki :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Do góry