reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jednak nie zdecyduje sie na drogeryjne. Wole zaplacic wiecej i miec kosmetyk ze skladem jaki mi sie podoba. Taki maluszek to zuzywa bardzo malo kosmetykow to i na dlugo starczy.

9tc [emoji7]

Jak byłam tydzień temu w poniedziałek u tego znajomego lekarza i on mówił ze sluzowka gruba i pecherzyk owulacyjny, nie wiem czy to było przed owulacje czy już po. Chyba po bo mówiła ze jakaś tam owulacja była. Minął tydzień od rzekomej owulacji- gdzie ja nawet okresu nie mialam w maju[emoji53][emoji53][emoji53][emoji53] to jak zrobię test to po 8 dniach może coś być już?

Czarnuszka wiem ze to wszystko musi być dla ciebie stresujące. .. ja tak miałam z Marysia. .. w sierpniu, wrześniu, październiku nie miałam okresu. .. i miałam zalecenie ze przy moich dolegliwościach mam dawać sobie trzy miesiące. .. jak w listopadzie poszłam do gina to się okazało ze jestem w ciąży o_O to dopiero była zagadka bo nie wiadomo było kiedy wie nią zaszłam. Od om liczyć nie mogli. Wiec sprawdzaj kochana co jakiś czas żeby wyłapać szybko pozytyw i zbyt by poprzez usg kontrolować wiek ciąży.

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Paraplu- to do dupy ze tak powiem w tej holandi .. :-(
Czrnuszka - tob test !!! Po tylu dniach test wykaże bezsensu lecieć na betę , ja nigdy nie robiłam bety .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Jejku moje dziecko mnie chyba nie lubi[emoji14]
Zawsze skubany tak się ułoży ze nie mogę usiąść jak leżę bo czuję opór żeby się zginąć. .. musze go ponaciskac (przeważnie z jednej strony się wynieść aż mam twarde) i pogadać żeby się przesunął[emoji14]Juz się nie mogę doczekać jutra aż go zobaczę :) juz mu gadam od kilku dni ze ma ładnie pozować i dać wszystko panu lekarzowi zmierzyć i ładnie buzke pokazać i w ogóle hehe :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Hej
Kulcia czekamy na foty:)
Do mnie jutro meble przyjeżdżają:)
Czarnuszka Ty lepiej idz do porządnego lekarza bo cos mi tu śmierdzi. ..okresu nie było a owu byla...
Paraplu Ciebie to tylko trzepnac nie panikuj tak ja tak samo mam ze czuje się jakbym w ciąży nie byla większość kobiet tak ma co musisz miec odrazu wszystkie ciążowe objawy ciesz się bo jak Cie wymioty zlapia i miłości to umrzesz

Kasia nie kupuj narazie jj bo one najczęściej uczulaja babka jedna wrzucila na taka strone opis kosmetykow dla dzieci jal znajde to wrzuce te właśnie jj 3 w1 ma tyle chemi

Ja czytam gdzieś ze babka myla dziecko sama woda nie wyobrażam sobie bo ja bym się sama woda nie umyla.
Koleżanka od początku ciąży zaczęła kupować płyny itp i mówiła ze dopiero teraz się jej pokonczyly a mala ma 9 miesięcy ja bym się bala ze nakupie a dziecko uczuli...i co potem z tym zrobie

Ostatnia edycja:
Olus hehe no ale wyobraz sobie, ze dopoki nie mialam terminu USG to sie nie martwilam. A jak dostalam termin to jakbym na wyrok czekala. Glupi leb mam ale juz mi lepiej, pomacalam sobie cycki i pozachwycalam sie nimi [emoji16] i skoro mam takie sliczne, o 1 rozmiar wieksze i pelne cyce to nie moze byc zle :)

9tc [emoji7]

reklama
Do góry