reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola a jest Ziaja od pierwszego dnia? Nie mogę znaleźć!

Wiecie co jak kuchnie zrobię to chętnie Wam pocykam fotki. Później może salon na początku bo łazienkę juz widzialyscie :)

OlaMagda super , że masz klime. Nareszcie ulga !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejo :)

Tem moj chlop to jedn ma duze szczescie ;) dostalam wczoraj maila i mam USG tego damego dnia co wizyte u poloznej :) takze w poniedzialek zobacze dzidziusia [emoji7] no i od razu wpadlam w panike, ze moze moj cud prysnie w poniedzialek i sie poryczalam :/ kuzwa teraz bede sie martwic caly tydzien jakie wiesci uslysze.
Blagalam K zeby zrobil wszystko aby dostac wolne w poniedzialek bo sama nie dam rady tam isc.

9tc [emoji7]

KulCia , ale snapow pare mieszkania mogłabyś cyknąć ...
Violka - ale sie uśmiałam z twojego posta , same nazwy kremów , maści , nic nie zrozumiałam , ta pani w aptece pracuje widac [emoji38][emoji2][emoji2][emoji4][emoji4][emoji4][emoji179][emoji179] :-) :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Nie znam skladow kosmetykow z Polski ale te w Holandii maja tragiczny :( wszystkie zele do kapieli maja SLS w skladzie [emoji35][emoji35][emoji35] no kuzwa po co tak mocny detergent dla noworodka?! Przeciez z gownem sie nie bedzie bilo! Bede szukac online czegos mega naturalnego bo w drogerii nic dla siebie nie znalazlam.

9tc [emoji7]

Paraplu Ty nie myśl o takich rzeczach!!! Nie wolno Ci. Wszystko jest ok i maluch rośnie. A nie jakieś dyrdymaly mi tu wysnuwasz[emoji14]

Oj wiesz, ze to silniejsze :p ja sie caly czas staram myslec i cieszyc sie na wizyte, ze znow zobacze moja Gwiazdeczke :) Ale jakos gorzej znosze to USG. Jak szlam na pierwsze to na lajcid bo Fasolka byla wtedy tylko dwiem kreskami na tescie, taka malo realna. A odkad zobaczylam to 3mm malenstwo w bijacym serduszkiem to wszystko sie zmienilo :) i dlatego do 2 USG znosze gorzej niz 1. Glupi leb mam :p wiem :p

A jutro zmiana w podpisie [emoji33][emoji7]
[emoji652]️[emoji652]️[emoji652]️[emoji652]️[emoji652]️[emoji652]️[emoji652]️[emoji652]️[emoji652]️[emoji652]️

9tc [emoji7]

Wiesz co ja miałam to samo. Dopóki nie było regularnych ruchów to przed każdą wizyta miałam padaczkę umysłową, wstawałam o 4 rano bo juz ze stresu nie mogłam spać itp.
Wiem , że łatwo mi mówić ale staraj się nie stresować bo skończysz jak ja. Hehe

Oj bardzo staram sie myslec pozytywnie bo inaczej juz dawno temu zamkneliby mnie w wariatkowie ;)
Ide sobie zrobic sniadanko (odgrzac zupe pieczarkowa [emoji23]) i nadrabiam Wasze wypociny ;)

9tc [emoji7]

reklama
To ja tez tak miałam , tyle bałam sie każdego usg , tyle ze to przez to ze poroniłam przed tą ciaza , tem sie bałam o nastepna , ale wcześniej nigdy .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Do góry