reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jak będzie współpracował z usg ten mój syn bo coś nie lubi :) nie mam żadnego ładnego foto bo się kryje.

Ola ja nic nie odkładam żadnej kasy bo mnie zwyczajnie na to nie stać :D żeby wszystko co teraz mam pogodzić to bym musiala zarabiać kupę forsy bo firma bo kredyt na auto i inne.

A co do mieszkania to jedziemy jutro oglądać to drugie i mamy nadzieję się w końcu kurywa wprowadzać bo tu juz dostaje jebla. Dlatego się nie odzywalam pół dnia bo zwyczajnie nie mam mocy od tego.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia my właśnie trochę damy na mieszkanie bo nie chce żeby wszystko moi rodzice za swoją kase robili zapłacimy za wakacje i od sierpnia będę odkładać moja wypłatę a z mojego będziemy zyc
Plus jeszcze rodzice mówią ze beda odkładać takze się nie martwię
Jeszcze z ubezpieczenia z pracy po narodzinach dostaniemy po dwa tysiące
Trochę sie uzbiera a zawsze cos zostanie wiadomo ze wszystkiego nie wydam zobaczymy :)
W sobotę meble przyjeżdżają:)
Jiz duzo roboty nie zostało:) ciesze się:)

Ostatnia edycja:
Patrzcie co mama kupila tylko sa dwa razy mniejsze w rzeczywistości:D i wszystko patrzy dla dziewczynki najwyżej różowe tez chlopczykowi nałoże a co!

Załączniki

• 20160604_174559.jpg
    20160604_174559.jpg
    607 KB · Wyświetleń: 68
Ola moja babcia dla dziewczynki tak kupowała i okazało się , że chłopak :)

My na pomoc ze strony rodziny to nie bardzo możemy liczyć finansowa ale dobrze radzimy sobie sami ;)

Jak będzie współpracował z usg ten mój syn bo coś nie lubi :) nie mam żadnego ładnego foto bo się kryje.

Ola ja nic nie odkładam żadnej kasy bo mnie zwyczajnie na to nie stać :D żeby wszystko co teraz mam pogodzić to bym musiala zarabiać kupę forsy bo firma bo kredyt na auto i inne.

A co do mieszkania to jedziemy jutro oglądać to drugie i mamy nadzieję się w końcu kurywa wprowadzać bo tu juz dostaje jebla. Dlatego się nie odzywalam pół dnia bo zwyczajnie nie mam mocy od tego.

Dobra[emoji16] myślę ze dżentelmen nam tego nie zrobi i pokaże się ładnie[emoji171]
Patrzcie co mama kupila tylko sa dwa razy mniejsze w rzeczywistości:D i wszystko patrzy dla dziewczynki najwyżej różowe tez chlopczykowi nałoże a co!
Ale cudeńka!!

Ja tez nie mam , czego odkładać. My żyjemy na bieżąco. Mamy więcej forsy to więcej wydajemy,mamy mniej to oszczędzamy. Teraz moja całą wypłata będzie szła na nasze konto oszczednosciowe i to będzie na czarna

Ale cudeńka!!

Ja tez nie mam z czego odkładać. My żyjemy na bieżąco. Mamy więcej forsy to więcej wydajemy,mamy mniej to oszczędzamy. Teraz moja całą wypłata będzie szła na nasze konto oszczednosciowe i to będzie na czarna godzinę

Ale cudeńka!!

Ja tez nie mam , czego odkładać. My żyjemy na bieżąco. Mamy więcej forsy to więcej wydajemy,mamy mniej to oszczędzamy. Teraz moja całą wypłata będzie szła na nasze konto oszczednosciowe i to będzie na czarna

Nam pomagają bardzo dajemy rade sami ale tacy sa :)
Za badania zwracaja juz nawet ;)
Moja mama ostatnio kupiła cala rekamlowke ciuszków spioszki kaftaniki body itp w lumpie za 20 zl :D
Ja zacznę kupować po trochę jal będę znala plec bo trzeba się cala ciążę cieszyć
Mówiła ze nie moze stamtąd wyjść jak tam idzie ze w sklepie takich ładnych nie ma ja sobie w sklepie tez pokupie ale nie ma na początku co szaleć bp taki bobas szybko rośnie :)
Ake mowie Wam piękne w sklepie takich nie wiedziałem na przykład:)
Wyprala tak pięknie pachną takie malusie dla mojego serduszka:)
Te skarpetki tez z conversa kupila za 5 zl:D

reklama
Do góry