reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie robiłam KasiuMarysiu; ) ale chętnie zrobię może nawet dziś! Dzięki :)

No Życiowa ja tam z tydzień miałam i przeszło. Teraz tylko wstaje na siusku milion razy :)

Ja mam wizytę w piątek 10.06 :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India tez mam kształt brzucha bardziej rozlany niż z Filipem. Wtedy byla typowa pileczka :)
Aaa i wczoraj przyszly te body co zsmawialam od laski z fb :) typowo dziewczęce ;) wiec nie ma juz opcji :D i w ogóle takie malutkie - juz zapomniałam jak to jest hehe

Ech czemu nie mam auuuta. .. babka oddaje Rogala do spania dla ciężarówek ale nie w mojej okolicy. .. a autobusem nie będę się tłukła :/

A w ogóle to ja śpię jak w okopie. Poduszka miedzy nogami, mniejsza pod brzuch na jednej dużej głowa i jeszcze jasiek hahah

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

Ola , ja nie mam skarbie sypialni :D
Ja też się już obkupiłam w dziewczęce, więc żeby się nie zmieniło tylko :-)

oar8gox1q9487g3m.png

Moj synek ma 5,5
Czytalam Wasze posty:
- brwi reguluje tylko troche, amatorsko
- bizuteria- za bardzo nie nosze, a juz w ogole nie przekonuje mnie ani taka z puklem wlosow ani tym bardziej z mlekiem....
- mala sie leniwie rusza i tak mysle, ze znowu siedzi inaczej, bo byl tak.moment przedwczoraj, ze czulam.jak jakas trudna ewolucje zrobila, bo az mnie zabolalo
- Czarnuszka, ja juz sie wypowiadalam, ze wyglasz MEGA ŚWIETNIE!!!!!!! :-*
Nie mozesz isc jutro na bete?

oar8gox1q9487g3m.png

Może uda mi sie jutro. Sama sie doczekać nie mogę[emoji16]
Sandra w Alabie masz po 15 wyniki tego samego dnia.

Ja miałam koszmara i się obudziłam. Mąż się szykuje do roboty :)

Tatinka jeszcze gdzieś zniknęła ;)

31 tc Ignaś [emoji175]
Gdzie te laboratorium jest?? Wynik po 15 minutach czy po godzinie 15???
Czarnyszka - super wyglądasz , jesteś twarda i masz motywacje !!!trzymam kciuki za betę !
Moje dzieci maja 13, i 9 lat :-)
Ja znowu masakryczny noc , cierpnąca ręka itd .. Uff takie uroki ciazy :/ [emoji24][emoji200][emoji1405][emoji22][emoji30][emoji38][emoji51][emoji18][emoji13][emoji20][emoji31][emoji37][emoji32][emoji50][emoji54]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png
Dziekuje kochana[emoji123][emoji170][emoji16][emoji8]
Czarmuszka, powodzenia w pracy :-)

oar8gox1q9487g3m.png
Dziękuję bardzo[emoji8]
Cześć dziewczynki. ..

OlaMagda kurde z tą twoja ręką. .. powiedz koniecznie lekarzowi co się dzieje, może Cs zaradzi żebyś poczuła ulgę.

Czarnuszka powodzenia!

Co do biżuterii to ja nie noszę nic. .. nie powiem bo te "fuzje" pięknie wyglądają ale no właśnie ... mleko mnie nie przekonuje[emoji14]
Ja mam coraz gorsze jazdy w nocy... mój się śmieje ze jecze i stekam jak stara baba przy przewracaniu ale wsztstko mnie boli jak poleże w jednej pozycji. .. masakra jakaś. ..
Wstaje spuchnieta na twarzy... okna pootwierane ja rozkryta a i tak ciągle mi źle :/

Dziękuję[emoji170][emoji8]

Dzień dobry <3

Lubie biżuterię ale skromną i srebrna.
Obudziłam się z katarem. Madzia śpi, o 4 wstałam siku to coś tam ruszala się.

India grzeczna ta Twoja Ada ;-)kiedy masz wizytę?
Laski podajcie swoje terminy wizyt.

Czarnuszka trzymam kciuki za betę. I życze powodzenia w nowej pracy.

OlaMagda współczuję Ci kochana.

Kulcia juz wiesz mniej więcej co czuje kobieta mając menopauze. Robiłaś sobie sałatkę z selera, kukurydzy, sera żółtego, ananasa? Wersja oryginalna z szynka ale dla Ciebie wersja bez szynki.

eikt3e3k0qdgaxr1.png

Dziękuję jesteście kochane[emoji8]

Pytałam o Wasze starsze dzieci bo chodzi mi o ich samodzielność. Nie umiem moim synom wytłumaczyć że jak już chodzą do szkoły to muszą sami się trochę sobą zająć. Ostatnio zaczęli chodzić sami na dwór pod blok i z okna ich kontroluje. Ale ciągle mamo a gdzie to , mamo a gdzie tamto. Codziennie pytają to samo, gdzie majtki, skarpetki, gdzie dac brudne ciuchy, gdzie moje spodnie, mamo zrób mi pić , zrób jeść, gdzie to gdzie tamto jakbyśmy codziennie się przeprowadzali i nie wiedzieli gdzie co jest. Jak mam miec w domu malucha to oni muszą być bardziej samodzielni. A może za dużo wymagam???

Kulcia seler ze słoika ;-)

India ja mam co 3 tyg może dlatego wydaje mi się, że długo.

Jak wczoraj położyłam się całkiem płasko to tak dziwnie mi się brzuch ułożył. Przeraża mnie taki wygląd.

eikt3e3k0qdgaxr1.png

Czarnuszka Alab jest za kauflandem :) i wyniki przez neta sprawdzasz :)

Ej moja 5cio latka wie gdzie ma ubrania, sama sobie szykuje (ja sprawdzam co wybrała i mówię ewentualnie żeby np. Wymieniła koszulkę itp) picie z lodówki sobie bierze, nalewka i chowa. Kanapki robi sobie sama. Jogurty bierze sobie sama. Owoce myje i bierze jak ma ochotę. Oczywiście najpierw o wszystko pyta czy może :) myje się sama. Pastę nakłada sama. Nie potrafi się dobrze wytrzeć ręcznikiem wiec musze jej pomagać. ..
Ma czasami takie dni ze najlepiej pod nos jej podstawić ale nie narzekam bo radzi sobie fajnie. .. najgorsza jest dla mnie nauka wycierania pupy po grubsze sprawie[emoji14]

Ej... poszłam na balkon wynieść poduszkę na leżak a tam martwy ptaszek :( sikoraka jakaś czy coś. .. nie wrobelek na pewno. Mój powiedział żebym nie ruszał i jak wróci to ja zabierze i wyniesie :(
Tak mi smutno... pozaslanialam okna i drzwi balkonowe żeby jej nie widziec :(

Czarnuszka a może z ubraniami im popodpisuj na naklejkach co gdzie jest albo obrazek np. Spodenek/skarpetek itp.
Żeby widzieli co gdzie jest :)

Życiowa oni wiedzą gdzie co jest tylko są leniami. Jednego ciuchy w jednej komodzie drugiego ciuchy w drugiej. Wszystko pogrupowane krótkie rękawy z krótkimi, spodenki krótkie też razem na kupie.
Jeść też sobie zrobią ale po wielkiej awanturze. Uczę ich tego od zawsze. Potrafią się ubrać tylko wszystko pod nos by chcieli mieć podstawione. Przecież 8 latki w masterchefie gotują potrawy jak dorosli.

To pójdę do tego laboratorium [emoji16]

reklama
Czarnuszka, kciuku za bete i powodzenia w nowej pracy :-)
a propos wieku dzieci, moje maja niecale 10 i niecale 4.
U mnie od rana tem i bol gardla :-( dobrze, ze jednak ide dzis do gina, choc dowiem sie co moge wziasc
Milego dnia!

2nn3yx8dg37nn3lj.png

Do góry