reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry <3

Lubie biżuterię ale skromną i srebrna.
Obudziłam się z katarem. Madzia śpi, o 4 wstałam siku to coś tam ruszala się.

India grzeczna ta Twoja Ada ;-)kiedy masz wizytę?
Laski podajcie swoje terminy wizyt.

Czarnuszka trzymam kciuki za betę. I życze powodzenia w nowej pracy.

OlaMagda współczuję Ci kochana.

Kulcia juz wiesz mniej więcej co czuje kobieta mając menopauze. Robiłaś sobie sałatkę z selera, kukurydzy, sera żółtego, ananasa? Wersja oryginalna z szynka ale dla Ciebie wersja bez szynki.

eikt3e3k0qdgaxr1.png

reklama
Kulcia ale przeszło tobie... to może dla mnie jest jakaś nadzieja na poprawę. ..
Czuje się tak jakby w nocy mały mi się do kręgosłupa przytulal heh jak wstaje to nie mam praktycznie brzucha[emoji14]dopiero później się układa wszystko na swoje miejsca ;)

India Viola a czujecie rozciąganie wszystkego? Pytam was bo na podobnym etapie jesteśmy. ..
Ja czuję dosłownie jak mi się podnosi macica w górę. .. nie jest to miłe[emoji14]

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

India ja też mam tak wizyty u swojej... gdyby nie to ze teraz wyszła sytuacja wyjątkowa to dopiero 22.06 bym miała wizytę. ..
Ale ja jeszcze połowówe priv zalicze w przyszłym tygodniu :)

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

Ja w brzuchu to czuje tylko albo stawianie sie, albo skurcze albo klucia. Nie czuje rozciagania albo inaczej je interpretujemy.
Ale powiem Wam, ze ksztal brzucha to mam bardziej na boki rozlany niz z Radkiem. Na boki mi sie wyciąga

oar8gox1q9487g3m.png

A u mnie to poprostu jest impreza w brzuchu , skoki tance itd ... Pęknę ! Juz mam plus 14kg na liczniku :-0!
India - nie mów Że masz Xbox w sypialni ??? [emoji30]:-(

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
Heja :) nadrobilam Was wczoraj ale juz nie miałam sily napisać :) ja wczoraj miałam urlop bo moja mama jechala na pogrzeb i nie miałam z kim młodego zostawić. Ale ponadrabialam spotkania towarzyskie przynajmniej :D
Zarejestrowałam sie tez na ten bebi program. To trzeba sie upominać o ten kocyk??
KasiaMarysia cieszę sie ze na wizycie wszystko ok :)
Czarnuszka idź juz na ta betę hehe bo tu zwariujemy :)
Zyciowa mnie raczej narazie tak nie rozciąga. Za to są takie noce ze budzę sie z tak bolącym dolnym odcinkiem kręgosłupa ze szok... Ale na szczęście na razie rzdko sie zdarzają. Za to spac mi sie chce caly czas :)
Czekam z utęsknieniem na ruchy, jeszcze nie czuje :( mam nadzieje że juz lada dzien.
Wizytę mam 17.06.
Ola wspulczuje bolu z ta ręka... Skorzystaj może z tych linków kuleczki i koniecznie powiedz lekarzowi!

Do góry