reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

-Kulcia seler najlepszy z Rolnika w słoiku konserwowy.

Jeśli chodzi o betę to u mnie dopiero na drugi dzień wyniki wszędzie, a w szpitalu to nawet na drugi dzień po 15.

eikt3e3k0qdgaxr1.png

reklama
No narobilas mi ochoty na ta salatke moja droga :)

Ja trochę ogarnęłam moje kartonowe lokum hehe zdjelam pranie, umylam włosy i sobie siedzę :) może zbożowa strzele:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co sporo dość. Ja teraz na nowe mieszkanie spakowalam wszystkie które miałam do 62 właśnie i kilka mniejszych na 68 to wyszło mi 16 pajacow , body długi rękaw 8 body na ramiaczkach 7 body z krótkim 16 rampersy 2 pary oraz sporo spodni dresowych i nie i kilka bluz. Myślę , że podczas upałów będę same body i spiochy zakładać. Wiem ze to za dużo ale tyle dostałam wiec wypiore i najwyżej nie ubiore :) nic nie kupiłam.

Rampersy to jak spiochy z krótkimi rękawami i nogawkami. Polspiochow mam jedną parę i moja mama chce coś dokupić jeszcze. Generalnie nie wiem czy chce dużo tego bo przy upałach nie chce przegrzewac. :)

Ej a co robicie ze szczepieniami?
Ja mam ogromny dylemat bo się trochę boję . Moja koleżanka ma syna z autyzmem, normalnie się chłopak rozwijał i teraz ma 5 lat i podejrzewają , że to od szczepień... cholera musze ja dopytac na co szczepila. Na pewno nie będę ponadpodstawowych brać.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry