reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
My sie zbieramy na piknik :-)
Ja tez Mrysiu nie lubie swojej cery, ktora w dodatku po pierwszej ciazy sie pogorszyla. Jak urodze, odczekam do lutego- marca i pojde do kosmetyczki pozamykac te najgorsze.

oar8gox1q9487g3m.png

Hejka :) u mnie piękna pogoda, moj z Filipem pojechał na działkę skosić trawę a ja jestem w trakcie robienia obiadu. Później pójdziemy się przejść na dzień dziecka bo jest organizowany w takim osrodku u nas. Z rana byliśmy na lodach a potem kawka na ogrodzie.
Ja mam w planach smarować sie Filipa ziajka do opalania z flitrem 25. Normalnie to smaruje sie raczej przyspieszaczami wiec to i tak bedzie spory filtr jak na mnie :)
Pierwsze opalanie mam juz za sobą dwa tyg temu, dekolt i ramionka troszkę piekly :) ale juz brązowe :)

Dzień doberek ;)
Życiowa dobrze, że już po usterce ;) mi kiedyś na starym mieszkaniu wynajmowanym spłuczka się zepsuła i kilka dni ciekła. Jakoś może 2 miesiące później się wyprowadzaliśmy i w tym samym czasie były rozliczenia za wodę itp i jak przyszło nam płacić oczy jak 5 zł miałam. Wyszło nam do dopłaty za rok 1200 zł ;/ Byłam wyjaśniać, że to coś za dużo i nie możliwe, żeby tyle przez głupią spłuczkę, ale nic się nie dało zrobić i trzeba było zapłacić ;/ Od tamtej pory wszystko staram się na bieżąco naprawiać ;p Nauczka na całe życie hehe ;p
KasiaMarysia No jeszcze kilka dni muszę poczekać ;p dzisiaj 27dc ;)

Nie pisałam wam ostatnio mojej przygody ;p
Wyszłam z domku z zamiarem zakupu nowych spodni. Gotówki nie miałam nic więc najpierw musiałam dygać do bankomatu i tak sobie idę, gadam z najlepszą koleżanką przez telefon i nagle patrzę a coś na mnie leci z góry... Wyobraźcie sobie, że ptak na mnie narobił i to tak, że na całą nogawkę ;p oczywiście od razu w śmiech i w tył zwrot do domu, bo przecież jak ja wyglądam ;p I koleżanka stwierdziła, że to na szczęście ;)
I powiem wam, że póki co jakieś szczęście mi to dało, bo dzisiaj miałam cały dzień spędzić w pracy a się okazało, że mam wolne (cały dzień z Moim ;D) i mój M jutro miał mnie zostawić na 2 tygodnie a się okazuje, że zostaje w domu i ewentualnie za tydzień mnie opuści tylko na tydzień ;p

A Wam jak mija niedziela? Jak się czujecie przyszłe mamusie? :)
Staraczki jak humorki? :)
Ściskam Was ;*
I głaski dla brzuszków ;)

-Nuskaaa oby na || to było :) a te spodnie kupiłaś?

-Viola fajny dzień :) lody na śniadanie mmm i jakby jeszcze gałkowe ...

Wiki jak tam urlop?

Dziewczyny tak słuchamy z mama Disco star i chętnie bym się pobawila, wesele mam 30 lipca ale sama nie pójdę :/ P powiedział ze nie ma garnitura i wgl... [emoji25] [emoji25] koleżanka tez ma wesele [emoji22]

eikt3e3k0qdgaxr1.png

Nuska- to ja ostatnio wchodzę na kuchni, patrzę na okno a tam mega wielka plama wielkości talerzyka do ciasta ! SRAK MI OPTAKAŁ okno w kuchni. Mieszkam na ostatnim piętrze hehe. Pomyślałam-OBY MI TO PRZYNIOSŁO SZCZĘŚCIE[emoji16][emoji16][emoji16]

U mnie nadal @ brak. A właśnie mija 10 dzień po odstawieniu luteiny. Brzuch mi rozsadza na dole i ciagle mam uczucie że dostałam@ a tu nic przezroczysty rzadki płyn. Jutro o 15 wizyta. Łudzę się jednak że ta druga blada kreska to moja mała Nadia[emoji2]

Czarnuszka koniecznie daj nam znać po wizycie :) ja pewnie jajko zniose ale czuje ze coś u ciebie jest na rzeczy...

Nuska na ciebie kochanie tez czekamy :) żebyś się pochwalić mogła 2 kresekami. Kiedy w planie testowanie?

KasiaMarysia coś ty nie spala z nami. Tylko okupowala sypialnie a my spaliśmy w dużym :)

♡ 20 tc ♡ Tymon ♡

Czarnuszka koniecznie daj nam znać po wizycie :) ja pewnie jajko zniose ale czuje ze coś u ciebie jest na rzeczy...

Nuska na ciebie kochanie tez czekamy :) żebyś się pochwalić mogła 2 kresekami. Kiedy w planie testowanie?

KasiaMarysia coś ty nie spala z nami. Tylko okupowala sypialnie a my spaliśmy w dużym :)

♡ 20 tc ♡ Tymon ♡
Ja sama jajo zniosę do tej 15 [emoji16]

reklama
Do góry