OlaMagda09
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam nadzieje[emoji16]Czarnuszka ja rez na tym teście twoim widziałam cień i wierze ze jutro bedzie juz wyrazna krecha trzymam kciuki
Powróciłam, P przyjechał. Usg nic nie wykazało,nawet kamieni na nerkach. Miał piasek w moczu. Został rezonans. U mnie w mieście najszybciej w okolicy robią wiec go zapisze. Ale bite 6 miesięcy się czeka, potem jeśli okaże się że przepuklina a ta podejrzenia to kolejne pół roku leżenia. Ja to nie wiem... Ręce mi opadają. Powiedziałam mu ze 1miesiąc zapłaci mu szef, a potem ZUS. To on stwierdził że szef będzie brał jego ZUS, a jemu nie da. Matko! przecież w ZUSIE podaje swoje konto chyba, bo wypłatę bierze do ręki nie na konto. Masakra kochane.
-India lubię cienie położyć, jakieś dwa czy trzy kolory, ładnie zblendowac.
Ja używam podkładu, brazer bo róż mam naturalny [emoji19], cienie albo jeden kredowy cień i kreska, tusz, podkreślam brwi, czasem pomadka.
Lubię lepsze kosmetyki, droższe ale wydajne.
Moje rybki niestety zostały ugotowane.
Właśnie India wstaw zdjęcie futrzaka.
Ania gdzie to zdjęcie???
Czarnuszka trzymam kciuki za test żeby ciemniejsza druga kreska była.
-Dordis opowiedz co u Ciebie.
-Viola a jaki masz telefon?
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom