reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry Laski! ;)

Widzę, że wszystkie majówka pochłonęła ;p hihihi
Od piątku miałam cały czas jakieś zajęcia, że tylko was czytałam i to nie wszystko ;/
Byłam w sobotę na tej imprezie i się naprawdę dobrze bawiłam i "zresetowałam" ;p potrzebowałam tego ;)
A wczoraj była nasza rocznica i caaaaały dzień spędziłam z moim M! <3

Kobietki miałam taki piękny sen, że aż budzić się nie chciałam :)
Chodziłam z wielkim brzucholkiem, ale takim wiecie nie z przejedzenia ;p nosiłam największe szczęście,małą istotkę, owoc miłości mojej i mojego M <3
Wszyscy mnie pytali o ciąże, o to jak się czuję, gratulowali a ja naprawdę czułam, że kocham lokatora mojego brzuszka :) czułam, że to mój cały świat ;)
Byłam w tym śnie na wizycie u gin, dzień był piękny, słońce, ciepełko, wszyscy ludzie byli uśmiechnięci, szłam obok jakiegoś parku pełnego kwiatów, motyli ehh (wiem jak to brzmi, ale to było naprawdę piękne) :)
Na usg zobaczyłam nie jednego bobaska, a dwa! :D
Dziewczyny to były takie śliczne istotki, trzymały się za rączki (to chyba mało realne ;p) i gin powiedział, że to chłopiec i dziewczynka <3
Ja naprawdę przez sen odczuwałam taką radość i tak pokochałam, te maleństwa, że nie wiedziałam, że można przeżywać tak intensywne emocje śniąc ;)
Znowu jestem pełna nadziei! ;D

Musiałam się tym z wami podzielić ;)
Ściskam was wszystkie ;*

reklama
Nuska piękny sen! oby się spełnił !!

mnie pochłania rozpakowywanie a nie majówka[emoji14]
moja mała się nudzi jak nie wiem co ale ja też za bardzo nie mogę wychodzić bo jeszcze nie wyzdrowialam. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie kochane. Ja dziś też od samego rana na nogach. Byłam przed 9 w skarbowce żeby zmienić konto na adres jak kase mi będą wysyłali. Zakupy zrobiłam. Zaraz mam jedna klientkę , potem druga a jutro od rana przychodzi następna. Misiul mój w pracy, jutro tez na 14 idzie[emoji22] syny moje u dziadków, wiec odpoczynku troszkę

A co do karmi to ja litrami piłam w 1. Ciąży i zagryzalam chipsami i tak sie dziwie że tylko 12kg na plusie wtedy mialam. Teraz jak zajdę to grozi mi max 3-4 kg [emoji16]

Miłego dZionka kochane. Spadam bo klientka idzie[emoji171]

Nuśkaaa piękny sen , aż szkoda się budzić :) i życzę aby się spełnił :)

Czarnuszka a czym sie zajmujesz?

OlaMagada i jak się czujesz? Może utarte jabłko ze śmietaną??

Dziewczyny jak czujecie ruchy to przeważnie po której stronie? Ja mam wrażenie że tylko po prawej, np teraz boli mnie prawa strona.

reklama
Do góry