reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Życiowa marsz do łóżka! :*
Kamila to działaj
India a jak Twoje zdrowie ?
Dora ? A u Ciebie ? Zbliża sie termin
My dzisiaj zamotani. Byliśmy w drukarni zlecić wydruk ulotek , uruchomiliśmy stronę nasza i ogólnie czasu nie ma.
Czarnuszka ja też lubię być kura domowa Lubie coś ugotować , upiec mile to jest. Szczególnie jak ma kto docenić[emoji14]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kamila to działaj
India a jak Twoje zdrowie ?
Dora ? A u Ciebie ? Zbliża sie termin
My dzisiaj zamotani. Byliśmy w drukarni zlecić wydruk ulotek , uruchomiliśmy stronę nasza i ogólnie czasu nie ma.
Czarnuszka ja też lubię być kura domowa Lubie coś ugotować , upiec mile to jest. Szczególnie jak ma kto docenić[emoji14]
Ola21-1995
Dorcia mnie zawsze sutki czy piersi bolały na @ trochę a na ciążę w ogóle przed terminem @ i do tej pory nie bolą chyba ze jak dotknę to tak tyci tyci a tak to w ogóle
Laski miałam Wam napisać o co chodzi ale zrobię to jutro cały dzień dzisiaj przelezalam i przespalam tak mnie mdli dwa razy wymiotowalam nie mam sił na nic nawet głowy umyć
Od rana tylko zupkę id mamy zjadłam kromke moj mi teraz wcisal trochę bigosu juz nawet chrupki kukurydziane próbowałam jeść sok pić po trochę
Musze się zmuszać ale jak tak się czuje to nie mogę patrzeć wczoraj mi na chwilę apetyt wrócił u mamy to się najadlam
.ehh myślałam ze mnie ominie to ...
Jutro sobie chyba sloiczkow nakupie i będę jadła
Ide do mamy na trochę od poniedziałku to mnie podreperuje
Teraz mi trochę lepiej bo zwymiotowalam
Ale czuje ze niedługo znów powtórka z rozrywki:/
Moj mówi ze dzidzia głodna jak mama nic nie je (
Laski miałam Wam napisać o co chodzi ale zrobię to jutro cały dzień dzisiaj przelezalam i przespalam tak mnie mdli dwa razy wymiotowalam nie mam sił na nic nawet głowy umyć
Od rana tylko zupkę id mamy zjadłam kromke moj mi teraz wcisal trochę bigosu juz nawet chrupki kukurydziane próbowałam jeść sok pić po trochę
Musze się zmuszać ale jak tak się czuje to nie mogę patrzeć wczoraj mi na chwilę apetyt wrócił u mamy to się najadlam
.ehh myślałam ze mnie ominie to ...
Jutro sobie chyba sloiczkow nakupie i będę jadła
Ide do mamy na trochę od poniedziałku to mnie podreperuje
Teraz mi trochę lepiej bo zwymiotowalam
Ale czuje ze niedługo znów powtórka z rozrywki:/
Moj mówi ze dzidzia głodna jak mama nic nie je (
Ostatnia edycja:
India9
Dzieki dziewczyny, chorobowo juz lepiej. Ale o 20 padam juz. Jakies zmeczenie mnie dopadlo.
No i wczoraj znowu nospe bralam. Brzuch dokuczal.
Ola, wspolczuje mdlosci. Ja takich nie mialam, ale wierze, ze potrafia czlowieka umeczyc.
Dora, kochana obys ujrzala wreszcie dwie kreseczki :-) bardzo bym chciala :-)
AniaH, i jak????.
Zyciowa, biedaku,obys przezyla ten dzisiejszy dzien i uciekaj na l4 :-)
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No i wczoraj znowu nospe bralam. Brzuch dokuczal.
Ola, wspolczuje mdlosci. Ja takich nie mialam, ale wierze, ze potrafia czlowieka umeczyc.
Dora, kochana obys ujrzala wreszcie dwie kreseczki :-) bardzo bym chciala :-)
AniaH, i jak????.
Zyciowa, biedaku,obys przezyla ten dzisiejszy dzien i uciekaj na l4 :-)
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kamila.801
Czesc dziewczyny trzymajcie kciuki za piekne pecherzyki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Trzymam mocno[emoji12][emoji8]Czesc dziewczyny trzymajcie kciuki za piekne pecherzyki
India9
reklama
Mamakulka
Pewnie , że trzymamy!
India no to odpoczywaj babeczko.
Dora bardzo życzę dwóch kresek. :* Nie tylko Tobie ale też reszcie naszych lasek oczywiście
Ola wiem co czujesz bo miałam to samo. Do 15 tc nie byłam w stanie jeść. Jak ktoś otwierał lodówkę to dla mnie to był smród nie do opisania a ja to miałam w boże narodzenie wiec sobie wyobraz co to było! Haha wszyscy jedli saleteczki i ciasta a ja bidula woda.
Ważne żebyś dużo wody właśnie piła. Nie herbaty bo wyplukuje ta wodę. Jedzenie na tym etapie dzidzia sobie sama załatwia z zapasów kochana. Ale pić trzeba bo Cię do szpitala walnąć będą chcieli a to okropienstwo.
India no to odpoczywaj babeczko.
Dora bardzo życzę dwóch kresek. :* Nie tylko Tobie ale też reszcie naszych lasek oczywiście
Ola wiem co czujesz bo miałam to samo. Do 15 tc nie byłam w stanie jeść. Jak ktoś otwierał lodówkę to dla mnie to był smród nie do opisania a ja to miałam w boże narodzenie wiec sobie wyobraz co to było! Haha wszyscy jedli saleteczki i ciasta a ja bidula woda.
Ważne żebyś dużo wody właśnie piła. Nie herbaty bo wyplukuje ta wodę. Jedzenie na tym etapie dzidzia sobie sama załatwia z zapasów kochana. Ale pić trzeba bo Cię do szpitala walnąć będą chcieli a to okropienstwo.