reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Przy tych 2 staraniach chyba psychika była odblokowania. Cieszyłem się bardzo że mamy już synka i nie przekazała mnie tak długą perspektywa. Teraz coraz starsza jestem. Nie chciałabym też tak dużej różnicy między dzieciakami.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
musialam przelowyc wizyte..bylan z tymkiem najpierw ob chory marudny..nie chcialam juz z nim czekac w poczekalni i targac go pozniej na badania.a moj maz niestety zapracowany i nie mial czasu..wiec jutro dopiero na 18 ide do lekarza:/

tymek spi a ja mam chwilke dla siebie:)

Zapomniałam kluczy i siedzę w samochodzie pod blokiem .... Średnio raz w miesiącu zapominam kluczy. Ja zwariuje:p

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja miałam przy chłopaka emmaljunge i mogę polecić z ręką na sercu. Później kupiłam lżejsza spacerówka mamas and papas i była bardzo fajna bo rozkładana się na płasko, a dla mnie to było ważne bo czasem całe spacery mi dziecko przrsypialo (3-4h). Teraz mam taki wózek parasolka też mamas and papas ale okazał się porażka. .. źle się prowadzi i dodatkowo osobne rączki komplikuje sprawę prowadzenia.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

A nie myślałaś o wózku 3 w 1 ? Ja własnie takiego szukam. Wiem jak to jest starać się miesiącami, a potem latami. Kochana głowa do góry uda się !

Życiowa i Kuleczka wybierzcie sobie jakieś lekkie wózki.

Tatinka jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze:D

Moja przyjaciołka mi opowiadała, że jej koleżanka 6 razy zachodziła w ciąże i wszystkie wcześnie traciła. Jaki to musiał być szok dla niej. Ale , aż dziwne że leków na podtrzymanie nie dostała...

reklama
Do góry