reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja z tym wózkiem emmaljunge byłam bardzo zadowolona. Tylko wózek był skórzany i jak małego na lato do spacerówki przesadziłem to pocil się okropnie. Dlatego kupiłam druga spacerowkę. A parasolka musiałam kupić bo już wagowo się nie nadawała spacerówka.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
W ogole nie mam czasu czytac ksiazki jak jade do domu, zanim doczytam co zdazylyscie napisac nie chce mi sie juz zaglebiac w nic innego :-)
Marysiu, kotek dojdzie do siebie ;-) na pewno :-)
Ja pierwszy wozek mialam 3 w1 tako jumper, teraz bede chciala jedo albo xlandera, ale uzywany raczej bede kupowala.
Marysia, mnie to juz brzuch od dwoch tygodni boli i nospe biore 3 x dziennie. Czasem tylko robie przerwe jak slabiej czuje. Kuleczko, to przez bole bierzesz az taka dawke mg? Ja biore 200.
Co myslicie o imieniu Odeta ( szczerze) - maz wczoraj wykombinowal i kurcze.... Podoba mi sie, choc obawiam sie, ze rodzinie sie nie spodoba :p

Jeśli chcesz szczerości to mnie osobiście się nie podoba :)

Na pocztku ciazy tak od około 8 tc miałam bóle jak na miesiączkę w dalszym ciągu i bóle krzyża i lekarka powiedziała , że warto brać magnez bo dziala rozkurczajaco a nie jest tak mocny jak nospa . no i w ciazy często się cierpliwość na brak magnezu i ciążą na może 300-400 mg przyjmować :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

India juz dochodzi, póki co jest jak pijany ale do mnie wskoczył na krzesło.
Imię hymm nawet ładne , tylko jak tu wołać Oda?, Edzia?, Odzia???
A bierzesz magnez?

Biore, tylko 200 a Mamakulka chyba 400, dlatego pytalam. Moze zwieksze dawke, bo na ulotce napisane, ze mozna 6 tabl. dzinnie brac w przypadku niedoboru. Ja biore 3-4

reklama
Do góry