reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mamakulka szczerze to nie wiem o_O hahaha ale mam dwie piwnice we w jednej zrobię wozkownie i rowerownie :p generalnie to ja nie wiem jak ja na to 4 piętro będę wlazic hahaha a jak się okaże że to jednak bliźniaki to już w ogóle kosmos :D

a teraz o wózku jeszcze nie myślę. .. ale biorąc pod uwagę ze kupiliśmy mieszkanie na 4 piętrze to co nie wybiorę będę miała przerabiane. .. a przy podwójnym to nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić swojej organizacji :p

A winda?
To znaczy chciałam zapytać czy np jak się ze swoim poklocilas to nie wspomniał Ci ze nie jest ojcem Marysi?

Kasia nigdy... mi się parę razy zdazylo. .. na początku jak zamieszkalismy razem było czasami ostro bo nie mogliśmy się dotrzeć co do sposobu wspólnego wychowywania. on dostał pod skrzydła prawie trzy latke ja byłam przyzwyczajona ze jestem sama i nikt mi się nie wpierdzielaqitp. ale chyba się udało ;) dwa lata nam to zajęło ale umuemy spokojnie pogadać na te tematy które kiedyś powodowały kłótnie :)

nie ma windy :p

Mamakulka ale to też kwestia przyzwyczajenia pewnie... ja całe życie mieszkałam na 3... później w domu heh lux i trudno mi się było przestawić znowu na wchodzenie po schodach :p a teraz to od dwóch lat na 2 wiec nie ma tragedii. .. może się przyzwyczaje zanim urośnie całkiem :p

Ja nie ukrywam , że patrzyłam tez na wygląd wózka[emoji14] a ten mój jest bardzo zgrabny ;) co najdziwniejsze mój mąż chciał wózek wzorzysty a zawęź wszystko musi być gładkie. A chciał jakby była córka wózek w panterke czaicie? :D

Kasienko fajnie jest mieć forumowe koleżanki :D ja też się ciesze z Was[emoji14]

Kurde ciekawe jak tatinka z betka :)

Mariolka dawno się nie odzywala... a zbliża się jej termin!!! Mamuniol a Ty jak się czujesz? U ciebie tez kochana zaraz data co? Oj jak ja bym chciała żebyście wszystkie były już ciężarówki :D

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Ja wczoraj miałam jakieś takie bóle podbrzusza - 5 dzień po owu. Ale nie wiem czy to nie w głowie mi siedziało. Chciałabym już moc się cieszyć z lokatora w brzuchu. Mam takie obawy, a co jak te starania znów będą trwały w nieskończoność? ? ..przy pierwszych staraniach mialam kilka prob iui i miałam już podchodzić do invitro a stał się cud. Druga była trochę zaskoczeniem...bo udało się za 3 podejściem. Teraz jestem pośrodku. Niby wiem że może się udać szybko- a boję bo nie chce znów tyle czekać. ..

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Kochana wiadomo , że odczuwasz stres w związku ze staraniami , ale trzeba myśleć pozytywnie :) za pierwszym razem się staralas dwa lata tak? Mam nadzieje , że się uda od razu :D a jeśli mogę zapytać, mieliście jakieś problemy zdrowotne czy o prostu nie wychodziło szybko?

Kochana wiadomo , że odczuwasz stres w związku ze staraniami , ale trzeba myśleć pozytywnie :) za pierwszym razem się staralas dwa lata tak? Mam nadzieje , że się uda od razu :D a jeśli mogę zapytać, mieliście jakieś problemy zdrowotne czy o prostu nie wychodziło szybko?

Za pierwszym razem prawie 4.5 roku.za drugim w 3 cyklu taka psotna a ta natura[emoji12]

Problemów nie zdjagnozowali nic- w karcie miałam niepłodność nieznanego pochodzenia. Mąż wyniki srednie- ale klasyfikuje się na iui więc nie najgorsze. ..
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
No to kupa czasu faktycznie. Ale jak drugi raz taki szybki... no faktycznie przewrotna natura :) ważne bardzo jest podejście.
Może jakieś metody inne za drugim razem stosowalas[emoji14]
Mojego męża ojciec z drugą żona się starają juz kilka lat o 4 razy podchodzili do in vitro i nic. Teraz w kwietniu kolejne podejście.

Do góry