Mamakulka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a teraz o wózku jeszcze nie myślę. .. ale biorąc pod uwagę ze kupiliśmy mieszkanie na 4 piętrze to co nie wybiorę będę miała przerabiane. .. a przy podwójnym to nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić swojej organizacji
Ja wczoraj miałam jakieś takie bóle podbrzusza - 5 dzień po owu. Ale nie wiem czy to nie w głowie mi siedziało. Chciałabym już moc się cieszyć z lokatora w brzuchu. Mam takie obawy, a co jak te starania znów będą trwały w nieskończoność? ? ..przy pierwszych staraniach mialam kilka prob iui i miałam już podchodzić do invitro a stał się cud. Druga była trochę zaskoczeniem...bo udało się za 3 podejściem. Teraz jestem pośrodku. Niby wiem że może się udać szybko- a boję bo nie chce znów tyle czekać. ..Ja nie ukrywam , że patrzyłam tez na wygląd wózka[emoji14] a ten mój jest bardzo zgrabny co najdziwniejsze mój mąż chciał wózek wzorzysty a zawęź wszystko musi być gładkie. A chciał jakby była córka wózek w panterke czaicie?
Kasienko fajnie jest mieć forumowe koleżanki ja też się ciesze z Was[emoji14]
Kurde ciekawe jak tatinka z betka
Mariolka dawno się nie odzywala... a zbliża się jej termin!!! Mamuniol a Ty jak się czujesz? U ciebie tez kochana zaraz data co? Oj jak ja bym chciała żebyście wszystkie były już ciężarówki
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Za pierwszym razem prawie 4.5 roku.za drugim w 3 cyklu taka psotna a ta natura[emoji12]Kochana wiadomo , że odczuwasz stres w związku ze staraniami , ale trzeba myśleć pozytywnie za pierwszym razem się staralas dwa lata tak? Mam nadzieje , że się uda od razu a jeśli mogę zapytać, mieliście jakieś problemy zdrowotne czy o prostu nie wychodziło szybko?
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom