reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa dziękuję ;* facet przecież nie jest najważniejszy chociaż kocham i wierzę że jakoś się wszystko ułoży. A.mogę zadać Ci pytanie? jeśli nie chcesz nie musisz odpowiadać.
Jeśli tylko będziemy się wspierać. Mają tobą chciałabym wyjechać z nim.

reklama
Ja miałam przy chłopaka emmaljunge i mogę polecić z ręką na sercu. Później kupiłam lżejsza spacerówka mamas and papas i była bardzo fajna bo rozkładana się na płasko, a dla mnie to było ważne bo czasem całe spacery mi dziecko przrsypialo (3-4h). Teraz mam taki wózek parasolka też mamas and papas ale okazał się porażka. .. źle się prowadzi i dodatkowo osobne rączki komplikuje sprawę prowadzenia.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Kasiulku kochana na pewno siebie poradzisz. Czy sama czy z facetem. Jesteś fajna kobieta i na pewno będziesz fajna mama. A końcówki postu tez nie kumam. Hehe

Mamuniol moja sąsiadka na starym mieszkaniu miała. Mamas & papas i nie narzekała a ja mam teraz bebetto nico. Siostra była zachwycona a ja zobaczę :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Kasia a o co chciałaś pytać?

ja miałam wózek takko Princess 3w1 i był fajny. ale mieszkałam wtedy w domku wiec na wagę nie patrzyłam. miał fajne duże koła pompowane. lekko się prowadził. a później miałam spacerowke joggera do biegania. kuzynka ze stanów mi przywiozła a później graco mirage czy jakoś tak :p

Ja nie ukrywam , że patrzyłam tez na wygląd wózka[emoji14] a ten mój jest bardzo zgrabny ;) co najdziwniejsze mój mąż chciał wózek wzorzysty a zawęź wszystko musi być gładkie. A chciał jakby była córka wózek w panterke czaicie? :D

Kasienko fajnie jest mieć forumowe koleżanki :D ja też się ciesze z Was[emoji14]

Kurde ciekawe jak tatinka z betka :)

Mariolka dawno się nie odzywala... a zbliża się jej termin!!! Mamuniol a Ty jak się czujesz? U ciebie tez kochana zaraz data co? Oj jak ja bym chciała żebyście wszystkie były już ciężarówki :D

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

a teraz o wózku jeszcze nie myślę. .. ale biorąc pod uwagę ze kupiliśmy mieszkanie na 4 piętrze to co nie wybiorę będę miała przerabiane. .. a przy podwójnym to nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić swojej organizacji :p

reklama
Do góry