reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa dziękuję ;* facet przecież nie jest najważniejszy chociaż kocham i wierzę że jakoś się wszystko ułoży. A.mogę zadać Ci pytanie? jeśli nie chcesz nie musisz odpowiadać.
Jeśli tylko będziemy się wspierać. Mają tobą chciałabym wyjechać z nim.

reklama
Ja miałam przy chłopaka emmaljunge i mogę polecić z ręką na sercu. Później kupiłam lżejsza spacerówka mamas and papas i była bardzo fajna bo rozkładana się na płasko, a dla mnie to było ważne bo czasem całe spacery mi dziecko przrsypialo (3-4h). Teraz mam taki wózek parasolka też mamas and papas ale okazał się porażka. .. źle się prowadzi i dodatkowo osobne rączki komplikuje sprawę prowadzenia.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Kasiulku kochana na pewno siebie poradzisz. Czy sama czy z facetem. Jesteś fajna kobieta i na pewno będziesz fajna mama. A końcówki postu tez nie kumam. Hehe

Mamuniol moja sąsiadka na starym mieszkaniu miała. Mamas & papas i nie narzekała a ja mam teraz bebetto nico. Siostra była zachwycona a ja zobaczę :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Kasia a o co chciałaś pytać?

ja miałam wózek takko Princess 3w1 i był fajny. ale mieszkałam wtedy w domku wiec na wagę nie patrzyłam. miał fajne duże koła pompowane. lekko się prowadził. a później miałam spacerowke joggera do biegania. kuzynka ze stanów mi przywiozła a później graco mirage czy jakoś tak :p

Ja nie ukrywam , że patrzyłam tez na wygląd wózka[emoji14] a ten mój jest bardzo zgrabny ;) co najdziwniejsze mój mąż chciał wózek wzorzysty a zawęź wszystko musi być gładkie. A chciał jakby była córka wózek w panterke czaicie? :D

Kasienko fajnie jest mieć forumowe koleżanki :D ja też się ciesze z Was[emoji14]

Kurde ciekawe jak tatinka z betka :)

Mariolka dawno się nie odzywala... a zbliża się jej termin!!! Mamuniol a Ty jak się czujesz? U ciebie tez kochana zaraz data co? Oj jak ja bym chciała żebyście wszystkie były już ciężarówki :D

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

a teraz o wózku jeszcze nie myślę. .. ale biorąc pod uwagę ze kupiliśmy mieszkanie na 4 piętrze to co nie wybiorę będę miała przerabiane. .. a przy podwójnym to nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić swojej organizacji :p

reklama
Do góry