reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A u mnie dziewczyny przykra sytuacja... jestem z babcią w szpitalu. 88 lat i problemy z nadciśnieniem. Masakra. Stoję pod sala i czekam na jakieś informacje. Płakać się chce...

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

Kochana! Będzie dobrze zobaczysz, mój dziadek juz tyle razy był noga na tamtym świecie i dzięki wielkie Bogu jeszcze żyje!

reklama
Mamuniol biedna babcia ale na pewno wszystko bedzie w porzadku ;*

Ola co ma byc to bedzie ale nie mozesz od razu myslec o najgorszym tylko nastawic sie na to ze wszystko bedzie dobrze ;*
Najlepiej wlasnie tak jak Ci dziewczyny mowia narazie wez zwolnienie od rodzinnego na jakas tam przyczyne ;)

Napisane na SM-G900F w Forum BabyBoom

Tatinko oby z głowy. Normalnie to bym go udusila. Trzymam kciuki za betę, uważaj na siebie żebyś od synka się nie zaraziła :)

India bierz magnez, bo później jak się macica rozrasta to tak boli bardzo :)

Dowela ciężka sytuacja ehhh, chciałabym żeby Paweł się określił tym bardziej ze mówi ze mnie kocha i zaakceptował by to dziecko. Ale wiem ze mu ciężko, chciałabym być dobra matka chociaż często się gubię. Tu chciałabym się cieszyć z ubranek z przygotowań, a z drugiej strony nie czuje się tak szczęśliwa. We dwoje inaczej się przechodzi ciążę.

Ola nie zrozum mnie źle czy coś ale za bardzo szalejesz. Rozumiem ze się cieszysz, my razem z Tobą ale troszkę przystopuj. Moja doktorka powiedziała mi na wizycie w 8\9 tyg ciąży żebym się nie cieszyła, bo wszystko może się zdarzyć do 12 tyg wytwarza się łożysko.

Co do kwasu to tak jak Kuleczka pisze KAŻDA staraczka powinna od początku starań brać. To podstawa. Wiadomo kiedyś się nie brało, ale kiedyś to inne życie było. Każdy miał prace, mniej stresu, mniej chemii w jedzeniu, mniej smrodu w powietrzu o oczywiście medycyna w tyle.

Kuleczko nie wiem jak Ci pomóc na te skurcze, magnez nie daje rady? może pij rozpuszczalny? masaże wieczorem gdy długo chodzisz, wiadomo że coraz więcej się dźwiga, a Ty teraz pisałaś ze dużo km robisz.

Życiowa walnij góry w głowę :) a teraz tak serio, zrób tak jak napisała podajze India, niech sam sobie zrobić śniadanie chociaż raz.

Ufff mam nadzieje ze się doda post.

Mamuniol przykro mi. Trzymaj się tam i babcie przytul ode mnie :*

Ja powiedziałam w przy w 6 tc. Wolałam powiedzieć niż kombinować. A żeby dostać pełne wynagrodzenie na l4 trzeba mieć oznaczenie B - niezdolność do pracy.

Ola ja panikara jestem i widzę, że Ty to samo :D ale wyluzuj i tyle. Ja jak nie wiedziałam o ciazy to malowałam mieszkanie , robiłam przemeblowanie sama i piłam alkohol dwa razy I ciaza zdrowa :) nic małemu nie jest.

Tatinka jak samopoczucie?
No ja na to liczę , ze będzie juz ciągle się odzywał :) tylko nie chciałbym spanikowac jak nie będzie się ruszał :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Ale on sobie robi śniadanie sam. ja dla siebie kanapkę robiłam ale nie zdążyłam jej zjeść nawet... wiecie dzisiaj mam zły dzień jakiś. on ma raz w miesiącu na 7 a tak wstaje zawsze przede mną robi mi herbatę i wychodzi zanim ją wstanę :/ wiec niesprawiedliwie go potraktowalam jednak... ech chyba hormony dały o sobie znać :(

Gratuluje dziewczyny kolejnych tygodni! Rozwijajcie sie zdrowo !:)
Mamuniol trzymaj sie, zdrówka dla babci!
Kasiu ciężka sytuacja u Ciebie, ale rozumiem Twoje watpliwości. Rozumiem, ze Paweł nie jest ojcem dziecka tak?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Szalone jesteście laski :):)
Ja znowu płacze, nie kloce się, nie krzyczę ale rycze i nie wiem co gorsze.

Dowela tak, nie jest ale tooooo bardzo długa i kreta historia.

Kochane pisałyscie o wózkach, moją koleżanka zrobiła fajny poradnik jeśli chcecie to Wam go wkleję.

Kulka pozdrów od nas Maluszka :)

Ja najpierw krzycze potem płacze potem rzucam lampami na przykład a potem sprzatami placze a potem mówię , że rozwód i alimenty potem tego żałuję potem znowu krzycze potem.zaluje i płacze. I boję się o malucha , że w nerwach się marynuje. Ale obiecałam mężowi, że będę panować nad emocjami i nigdy mu więcej nie powiem , że rozwód i ze będzie zły ojcem. On dba o nas ale ja jestem tak rozjebana emocjonalnie , że koniec.

Igi pozdrowiony.

Pokazuj poradnik :) Ja mam już furę dla syna , białe felgi i te sprawy ale chetnie obejrzę :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Kasia Marysia. .. wiesz myślałam o tobie i o tym twoim Pawle... jak mówi ze kocha i zaakceptuje dziecko to moim zdaniem nie powinien nalegac na ten rozwód. tylko dumnie stworzyć z tobą na nowo rodzinę. dziecko miałoby jego nazwisko itp. zachował by się wtedy wg mnie jak kochający facet. i nie narazal na stresy i nerwy ciebie. dzielił z tobą te wyjątkowe chwile był wsparciem. a nie spotykał się w tajemnicy i mówił jak kocha itp. te jestem po przejściach i szczerze to ja bym mu nie wierzyła bo mówi jedno a zachowaniem pokazuje coś innego. to oczywiście moje zdanie i odczucia jakie nabrałam czytając twoje opisy.
przepraszam jak to brzmi oschle bo nie mam na celu zranić cie ale dużo masz za sobą i nie zasluguhesz na kolejne cierpienia i rozczarowania :*

Do góry