reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @

Ola 21-1995.......21.........1..........21.03
aga4011. ..........26.........4..........22.02
Myszuniapp.......29........3..........26.03
dowela. ............27.........1..........01.04
tatinka...............33.........2..........04.04
Mariolka............27.........2..........09.04
Nuśkaaa............24.........1......... 10.04
Mamuniol..........31..........3..........14.04
MałaMi90...........26.........3..........18.04
Wiiktoriiaaa.......24.........1...........02.05
Aniaa_H............23.........1...........03.05
Dora032............33.........2...........03.05

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24......1.......13.08.216-->21t 4d
OlaMagda..........34.....4.......05.09.16-->18
KasiaMarysia....23......1.......09.09.16. 17td 2 d
Nadziejka96.....19........2.....12.09.16-->17t 2d
India9..............30........2......13.10.16-->12t 1d
dzwoneczek.....30........2......20.10.2016-->11t3d
Życiowa............28.......2.......03.11.16-->10t
Viola150...........30.......2......12.11.16--> 6tt 2d

reklama
Czesc dziewczynki;) bylam dzis u gina i z tego wszystkiego zapomnialam sie zapytac czy nie widac co bedzie ;p póki co wszystko dobrze takze oby tak dalej ;) pozdrawiam ;*

Zrob dzisiaj ja bym nie wytrzymala ja zrobilam po tak dlugim czasie bo mysalam ze jak pierwsze wyszly negatywnie i brzuch mnie boli to okres bedzie.... zrob juz jakas druga jasna kreseczka moze byc
najwyzej kupisz piatek drugi no dawaj rob ;D

Ale dowela robiła wczoraj i negatywny jej wyszedł. Niech poczeka parę dni, u Ciebie po 10 wyszły || wiec ona ma czas. Znowu wyjdzie negatyw, będzie jej przykro a w ciąży może jest.

Ale dowela robiła wczoraj i negatywny jej wyszedł. Niech poczeka parę dni, u Ciebie po 10 wyszły || wiec ona ma czas. Znowu wyjdzie negatyw, będzie jej przykro a w ciąży może jest.
a to nie doczytalam
no u mnie po takim czasie bo tak sprawdzilam sama juz nie wiem kiedy byla ta owulacja
Ja zawsze wyznaczalam sobie ja jak mnie brzuch bolal a przeciez to moglo byc po tym jak przestal..

Nadziejka dziękuję za poprawkę :) najważniejsze , że wszystko się dobrze tam dzieje i maluszek się dobrze rozwija :) będziesz wiedzieć na następnej wizycie bo to juz pewnie polowkowe co? Cudnie :*

Nooo Viola bo my tutaj na zawał zejdziemy!!! Napisz coś...

Ciepło się zrobiło i dziewczyny pouciekaly :(

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Ola spokojnie:) podejrzewam, ze ciąży nie na dlatego sie nie spieszę :) chcemy sie wtedy starać od czerwca wiec nie ma co płakać :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A proszę bardzo Kuleczko;*
W sumie pojde do niego za 3-4 tyg prawdopodobnie prywatnie jak mnie na nfz nie przyjma bo kolejki sa straszne i nie wiem czy to bedzie zwykle usg u niego czy polowkowe bo nic mi nie mowil ;) a polowkowe to juz to drozsze i lepsze ? Czy to normalne usg tylko ze kolo 20 tyg?

A proszę bardzo Kuleczko;*
W sumie pojde do niego za 3-4 tyg prawdopodobnie prywatnie jak mnie na nfz nie przyjma bo kolejki sa straszne i nie wiem czy to bedzie zwykle usg u niego czy polowkowe bo nic mi nie mowil ;) a polowkowe to juz to drozsze i lepsze ? Czy to normalne usg tylko ze kolo 20 tyg?
W połówkowym przeprowadza się specjalnie dodatkowe pomiary dzidziusia. Bada się kręgosłup, sprawdza paluszki, serduszko, nerki...

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Do góry