reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zrob dzisiaj ja bym nie wytrzymala ja zrobilam po tak dlugim czasie bo mysalam ze jak pierwsze wyszly negatywnie i brzuch mnie boli to okres bedzie.... zrob juz jakas druga jasna kreseczka moze byc
najwyzej kupisz piatek drugi no dawaj rob ;D

reklama
Wadliwy owszem :) ale ja dostałam świra rzecz jasna :) Kurde dawno to było :) wiecie co ja czasem do tej pory nie ogarniam, że za niedługo dziecko urodze :) wczoraj siostra mi dala kurtkę zimowa dla Igiego i mnie normalnie skosilo :)

Mam ogromną nadzieję, że wszystkie za chwile.bedziecie w ciazy i zrobimy zlot :D kochane super jesteście wszystkie :)

Trzeba mocno wierzyć , że się zajdzie .

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Wadliwy owszem :) ale ja dostałam świra rzecz jasna :) Kurde dawno to było :) wiecie co ja czasem do tej pory nie ogarniam, że za niedługo dziecko urodze :) wczoraj siostra mi dala kurtkę zimowa dla Igiego i mnie normalnie skosilo :)

Mam ogromną nadzieję, że wszystkie za chwile.bedziecie w ciazy i zrobimy zlot :D kochane super jesteście wszystkie :)

Trzeba mocno wierzyć , że się zajdzie .

ja dlatego tyle testow zrobilam bo nie moglam uwierzyc ze cos mam w brzuszku:)
moja kolezanka mowila ze durna jestem bo zrobila dwa i to jej wystarczylo ;p
nooo zlot ale fajowo by bylo :)

Teraz trochę testów mam nadzieje się posypie. Ciekawe jak tam Myszuniapp. Tatinko kochana a Ty jak się czujesz ? Mariolka! Madzia! A może Minka się odezwie ?;)

Ej a ja jak robiłam test to wyszedł pozytywny a drugi nie wyszedł w ogóle wiec sobie wyobraźcie co czułam heheh ale kolejny już dwie kreski :)

To zależy też od czułości testu. Ja jak w aptece poprosiłam taki z czuloscia 10 to aptekarz zrobił oczy i powiedział że on mają tylko 25. Na szczęście w rosmanie mają te bardziej czułe. [emoji6]

A jakbym była w twoje sytuacji to chyba bym zawału dostała. I na betę biegła, aż by się za mną kurzylo. ..[emoji12]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Do góry