reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

my teraz mamy dwa pokoje... ale w kwietniu juz przeprowadzamy się na swoje :) 4 pokojowe z tym ze jeden pokój to taki mały. .. tzn. kanapa wejdzie stolik ale my tam chcemy garderobę zrobić i mój kat do szycia :)

reklama
Ja w poprzedniej ciąży bralam od poczatku wit + dha codziennie po jednej. No i jak maly urodził sie 4900g to polozne powiedziały ze duże prawdopodobieństwo że to dlatego ze witaminy bralam codziennie Filip taki olbrzym. Ze wystarczy co dwa dni. Dlatego teraz zaczynam tylko od foliku a później pomysle o witaminach ale chyba co drugi dzień :)

My na gorze mamy 3 pokoje łazienkę i kuchnie a na dole duzy salon i tez kuchnię i lazienke ale rzadko korzystamy. I wlasnie tez jeden pokój na gorze czeka na remont bo musimy zrobic malej pokój ale jakos nie moge sie zebrac do tego.

Nooo 4900 spory chlopak. Juz mialas co nosić hehe moja sie urodzila 3500
Ja to w cizy z Tosia bralam Doppelherz mama i bralam 1 tabletke dziennie i dopiero w drugiej ciazy doczytałam ze trzeba brac dwie tabletki dziennie hehe ale najwidoczniej jedna byla wystarczajaca :)

Dziewczyny, a jak brałyście inofem, to jedną saszetkę, czy dwie ? I od czego to uzależniałyście? czy lepiej nie kombinować i zdać się na opinie lekarza?

Noo miałam miałam ale nie bylo tak ciężko :) nawet nie wiedziałam ze tyle dźwigam :)
Ania pewnie ze wystarczyło, tym bardziej ze sie slyszy ze aż tyle tych witamin nie trzeba

Postawiłam na ten album i czekoladki :)

Załączniki

• 1457621210473.jpg
    1457621210473.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry