reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Życiowa wynik bety robiłam wczoraj jutro robie kolejna i wszystko będzie jasne ale nie robie sobie nadzieii i pewnie to po tamtej ciąży dlatego wiecie jestem miesiąc po poronieniu

motylek ale czemu nie masz mieć nadziei? skoro beta większą niż 1 to nadzieja poprawi ci humor ;) bo moim zdaniem załapało u ciebie...
a miesiąc po poronieniu to tez nic nie znacz...
nasza Ola tez szybko zaszła w aktualną ciążę po stracie...
ja nie przeżyłam tego cierpienia nigdy i nie wiem ja to jest ale obcujac z dziewczynami sporo się dowiedziałam od strony "technicznej".

Najważniejsze że nie masz problem zajść w ciążę to naprawdę bardzo dużo.
myśl pozytywnie kochana i postaraj się odprężyć i nie stresować bo to nie wskazane.

Życiowa no ja za dużo przeszlam...:( dziś jest miesiąc odkąd moja kolejna córka nie żyje [*] a jutro się okaże czy beta wzrośnie bo okresu brak ale nie nakręcam się. ..

hmmm no to teraz faktycznie rozumiem ... szybko bardzo się staraliscie. .. dziewczyny miały zalecenia żeby odczekać cykl lub trzy... po zabiegu....
oj kochana nie wiem ile beta hcg utrzymuje się w organizmie... ale najpierw chyba należy sprawdzić czy całkiem zeszła żeby zacząć starania... bo przecież nie ma możliwości żeby dostać dodatkowej owulacji nagle po zabiegu czy samoistnym poronieniu... bo to tak jakby z jednej owulacji zajść w dwie ciąże. ..
kurde nie wiem. co ci doradzić czy napisać. ..

hmmm czyli jednak... no nic, musisz motylku po prostu poczekać cierpliwie na jutrzejsza betę. ..
a my będziemy trzymały kciuki :)

reklama
Do góry