Ola21-1995
Fanka BB :)
Madziu a co test robiłaś czy sluz masz? Bo testy wykrywają czy będzie owu w ciągu 36 h tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu a co test robiłaś czy sluz masz? Bo testy wykrywają czy będzie owu w ciągu 36 h tak?
Cześć motylku. Bardzo mi przykro z powodu twojej straty sama przeżyłam jedno poronienie w 9 tyg a o którym dowiedziałam się dopiero w 12 na usg. Serduszko już nie biło a co najdziwniejsze żadnych objawów poronienia nie miałam. Ale jak mi powiedziano..tak się czasami dzieje. Marne pocieszenie dla kogoś kto z upragnieniem czeka na swój mały prywatny cud. Bardzo źle to zniosłam ale dzięki wsparciu bliskich mi osób podnioslam się i 4 miesiące później udało się. Dziś mója córcia ma już prawie 3 latka. A my znowu od pół roku staramy się o siostrzyczke lub braciszka dla niej. 3mam za Ciebie kciuki,nie poddawaj się motylku.Witajcie dziewczyny jestem tu nowa powiem wam że straciłam 2 córeczki jedna w 31 tygodniu 15 maja 2015 podejrzenia wielowadzia czyli roszczep kręgosłupa oraz hipotrofie płodu powiększone serce brak robaka móżdżku; (
Następna straciłam w 13 tygodniu serduszko przestało bic nie wiadomo z jakiej przyczyny mam stwierdzono mutacje MTHFR i teraz po miesiącu zrobiłam testy 2 i wyszły 2 blade kreski robiłam wczoraj betę i mam 35 jutro powtarzam wynik ale mam już zastrzyki z heparyna duphaston 2 razy dziennie i 15 mg kwasu foliowego myślicie że to może być nowa ciąża?
Pozdrawiam
Madzia ja nie wiem jak rozpoznac ze szyjka rozwarta???? Powiedz mi hehe a ja miałam bol brzucha i klocie a sluzu nie bylo jak ostatnio wiec zdurnialam i ciężko mi bylo określić czy byla ale jal bolal mnie mocno brzuch to chyba byla dziewczyny mówią ze nie zawsze maja śluz ????Olu, ja sprawdzam szyjke, śluz i robie testy owu
A dziś szyjka mocno otwarta i wysoko, śluz rozciągliwy i testy owu pozytywne
Więc mogę tylko domniemywać ze owu będzie )
Tak, 24 lub 36 h
Życiowa - tak jest kapitanie!!)
Madzia ja nie wiem jak rozpoznac ze szyjka rozwarta???? Powiedz mi hehe a ja miałam bol brzucha i klocie a sluzu nie bylo jak ostatnio wiec zdurnialam i ciężko mi bylo określić czy byla ale jal bolal mnie mocno brzuch to chyba byla dziewczyny mówią ze nie zawsze maja śluz ????
Czarna to są wszystkie mądrości zaciazonych tego forum któraś z tych metod działa co widać po dolnej tabelce
ja sama skorzystałam z tych rad i się udało czego życzę i tobie w tym cyklu
Oki poczytamWiesz ja w trakcie owu mam mniej śluzu niż we wcześniejszych dniach płodnych
zaraz Ci wyśle szczegółowy link: Link do: Szyjka macicy i śluz czyli jak zajść w ciążę
)