reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Motylek będziesz miala :*
Lecę do pracy później Was poczytam mam nadzieje ze pojawia sie jakies dwie kreseczki dzisiaj u kogos :) buziaczki dla wszystkich :*

Motylku, nie umiem Ci nawet przekazać jak barze Ci współczuję. Nie wyobrażam tez sobie co przechodzilas kochana. Trzymam kciuki za Ciebie i ta maleńka fasolkę która w Tobie żyje i mam nadzieje , że niedługo Twoje dziecko będzie z tobą. Dbaj o siebie :*

Dziewczęta dzialajcie :)

Laski moja kol tez sie stara i ona siedziała z zacisnieta pipa żeby jej nie wyleciało przecież to nie trzeba one odrazu lecą ku bance albo sobie zyja w tym sluzie lekarz mówił a mi i tak zawsze wylatuje rano jak wstanę czy cus bo tam jest jakis płyn nie tylko plemniki :)
Wiadome że ci wylatuje, bo przecież sperma jest płynna. Nie wchłonie ci się tam.

reklama
motylek współczuję przeżyć :(

a kiedy robiłaś wynik z tą wartością 35?
i kiedy następny?
trzymam kciuki mocno za ciebie chociaż 35juz sugeruje ciążę. ..
który masz dzień cyklu?

Do góry