reklama
Ola21-1995
Fanka BB :)
U mnie tez pochmurno ale w sobotę było tak cieplutko ze mozna e samej bluzie było wyjsc ja powoli do pracy się szykuje a tak mi się nie chce
Hej dziewczyny!!
Staramy się o dzidzie... w czerwcu ubiegłego roku robiłam badania i tsh wyszło mi 5.14.. dostałam euthyrox 75 oraz glucophage. W październiku tsh miałam już 3.6. Ale dalej nie ma uprawnionych 2 kresek. Miałam bardzo nieregularny okres co 15 co 20 dni... od około 4 miesięcy miałam już równo co 21 dni... 26 lutego wróciliśmy wróciliśmy tygodniowych wakacji i dziś powinnam dostać okres Ale to nie ma. Zrobiłam test i jedna kreską... A taka miałam nadzieję bo sluz taki Bialawy zauważyłam i sutki wrazliwa od kilku dni... mysliscie ze PrY tak krótkich cyklach mogło być za szybko na test? Mogę jeszcze mieć jakaś malutka nadzieję...?
Staramy się o dzidzie... w czerwcu ubiegłego roku robiłam badania i tsh wyszło mi 5.14.. dostałam euthyrox 75 oraz glucophage. W październiku tsh miałam już 3.6. Ale dalej nie ma uprawnionych 2 kresek. Miałam bardzo nieregularny okres co 15 co 20 dni... od około 4 miesięcy miałam już równo co 21 dni... 26 lutego wróciliśmy wróciliśmy tygodniowych wakacji i dziś powinnam dostać okres Ale to nie ma. Zrobiłam test i jedna kreską... A taka miałam nadzieję bo sluz taki Bialawy zauważyłam i sutki wrazliwa od kilku dni... mysliscie ze PrY tak krótkich cyklach mogło być za szybko na test? Mogę jeszcze mieć jakaś malutka nadzieję...?
Aniaa_H
Tak, Ola, idziesz do labka, płacisz i robisz jakie chcesz wyniki Tak czy siak Minka ma rację, że jesli będziesz robić np. progesteron, albo testosteron, jeśli będziesz miał takie życzenie, to pamietaj, że to musi być konkretnego dnia cyklu!
tatinka
violu ja wlasnie tez sie boje i czekam czekam i czekam!oby nam to czekanie wyszlo na dobre
dziewczyny urodzone 13 to szczesliwe numerki!moj brat sie urodzil 13 i ma tyle szczescia w zyciu jak nikt inny!!
minka ma urodzinki niedlugo to stawia nam!!
a co to kosztow.to faktycznie roznie strasznie,ja w luxmedzie mam fajny pakiet i mam bardzo duzo rzeczy za darmo.tsh i bete np, nigdy nie placilam za to.
olu ty moze kochana poczekaj troche zanim bedziesz sie badala od stop do glow!badania sa jednak stresujace a ty mlodziutka kochana jestes i po co masz wydawac kase i sie stresowac jak pewnie wszystko dobrze jest.
ile sie staracie?
dziewczyny urodzone 13 to szczesliwe numerki!moj brat sie urodzil 13 i ma tyle szczescia w zyciu jak nikt inny!!
minka ma urodzinki niedlugo to stawia nam!!
a co to kosztow.to faktycznie roznie strasznie,ja w luxmedzie mam fajny pakiet i mam bardzo duzo rzeczy za darmo.tsh i bete np, nigdy nie placilam za to.
olu ty moze kochana poczekaj troche zanim bedziesz sie badala od stop do glow!badania sa jednak stresujace a ty mlodziutka kochana jestes i po co masz wydawac kase i sie stresowac jak pewnie wszystko dobrze jest.
ile sie staracie?
Myszuniapp
Zaangażowana w BB
Ola ok 200 zl placilam
MalaMi ja scielam i nie zaluje wczesniej tez tylko w koka wiazalam a teraz super mi sie ukladaja jest ok koniecznie sie pochwal efektem
Myszka witaj
witaj
viola150
Dziekuje Aneczko za te ceny clo i dupka. Ten cykl poswiecam testom owu i lekarzowi, nastepny jesli bedzie potrzeba bedzie ze stymulacja.
Wiki jakim cudem zes zagubila sie w tabelce? Looo! Dobrrze, ze juz jestes spowrotem! I daj znac jak po wizycie konieecznie! ;*
Minka, P.bedzie zdrowial i berzie lepiej, bol tez ustapi! Dbaj o niego tam ;***
I po czym wnosisz, ze sliczna? Ja nie, moje kolezanki prredzej ;* za to Tobie jest fantastycznie w tych nowych wloskach, Slicznoto! ;*
W oggole jakby ktorejs to przeszkadzalo, to powiedzcie, bo tego snapa to teraz tak molestuje, ze wysyylam ciagle jakies pierdooly, szczegolnie na spotkaniach babskich czwartkowych ;d
Anette, kolacja przy swieciach, nononono! Piekknie ;*
MalaMi, obcinaj , fryzura pieeknaa! Dawaj snaapa jak cos ;D albo tu wstaw, bo nie wszystkie mamy
Myszuniapp witaj! Milo Cie u nas goscic powodzenia, no i sliczna ta Twoja Lilly!
Dziewczyynki, trzyynam kciuki za Wasze @ co by ich bie bylo i zeby testy byly pozytywne. Nie ma bataa, ktoras na pewno wpisze sie do tabellki jako zaciazone.
Violcia, bola cycki nadal? ;*
Heh az sprawdziłam bolą bolą, nie jakos mocno ale czuć je
reklama
Aniaa_H
Hej dziewczyny!!
Nadziejo - nadzieje zawsze możesz mieć! Niemniej robiłaś wyniki najnowsze tarczycowe? Jaki masz wtej chwili wynik tsh? A ft4 onaczałaś? to tez bardzo ważne. Jestem przykładem, kiedy dobre tsh szło w parze z okropnym ft4, a ft4 też ma ogromny wpływ na pracę tarczycy i w konsekwencji płodność.
Co do śluzu - jeśli znasz swoje ciało, wiesz co oznacza, i czy jest on czymś anormalnym czy normalnym. U mnie niestety biały śluz przed @ oznacza @, A u innych ciążę. Życzę CI, żebyś miała upragnione dwie krechy. Powtórz test, a jeśli okresu nadal nie będzie, zrób badanie z krwi - będzie pewniejsze!
I pamiętaj o tarczycy. Tarczyca to utajone zło!