reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

nadziejko a moze idz na bete?bedziesz miala pewnosc:):)
ja tez czekam na okres i sluzu mam od cholery..ale miesiac temu tez tak mialam i juz liczylam ze to wlasnie juz ale okres przyszedl..zrob kolejny test albo ta bete:)

reklama
Nadziejo, jeszcze jedno - teoretycznie tsh "w normie" nie oznacza "normy" dla staraczek i przyszłych mamuś. Pamietaj, jeśli trafiłabyś na jakiegoś dziada-lekarza. Tsh MUSI być w granicach od 1,0 do 2,5 , poniżej 3 optymalnie.

Jestem w uk i nie bardzo mam jak zrobić bete... ogólnie tylko tsh miałam nie ok.. w tej chwili nie wiem ile mam bo łączę się się pl tutaj wg nich było wsYstko ok... już coraz bardziej tracą nadZieje. ..

Viola - trzymam za Ciebie kciuki!:))

Czarna Madzia tamtym razem nic nie wyszło, tzn nie tak jak powinny. Teraz wychodziły bardzo ładne ale co z tego. Mam już dosyć seksu z kalendarzem. Do maja mamy czas jak się ie uda to będziemy odkładać starania, ale bardzo bym nie chciała.

A ile się już staracie? I jeśli moge zapytać, to czemu po maju odkładacie starania?

Hej dziewczyny!!

Staramy się o dzidzie... w czerwcu ubiegłego roku robiłam badania i tsh wyszło mi 5.14.. dostałam euthyrox 75 oraz glucophage. W październiku tsh miałam już 3.6. Ale dalej nie ma uprawnionych 2 kresek. Miałam bardzo nieregularny okres co 15 co 20 dni... od około 4 miesięcy miałam już równo co 21 dni... 26 lutego wróciliśmy wróciliśmy tygodniowych wakacji i dziś powinnam dostać okres Ale to nie ma. Zrobiłam test i jedna kreską... A taka miałam nadzieję bo sluz taki Bialawy zauważyłam i sutki wrazliwa od kilku dni... mysliscie ze PrY tak krótkich cyklach mogło być za szybko na test? Mogę jeszcze mieć jakaś malutka nadzieję...?:(

Hej!!:)

Heh az sprawdziłam :p bolą bolą, nie jakos mocno ale czuć je :D
Węszę tu teściora ;D

Tatinka, obyś się nie docekała tej małpiatki! A jak nie, to rób teściora!

RÓBCIE TEŚCIORY I ZACHODZCIE W CIĄŻĘ, DZIEWCZYNYYY <3

Minka, to stawiasz 13? ;D Tatinka mówi, że 13 są szczęśliwe, obyś miała racje!

Jestem w uk i nie bardzo mam jak zrobić bete... ogólnie tylko tsh miałam nie ok.. w tej chwili nie wiem ile mam bo łączę się się pl tutaj wg nich było wsYstko ok... już coraz bardziej tracą nadZieje. ..
Nie trać nadziei, nie wolno! Bierzesz regularnie Euthyrox? To bardzo ważne, żeby naprawdę brać. Wiem co mówię, Kochana. Ja biorę praktycznie jak w zegarku, i z tsh ponad 7 spadłam na 1,2! A uwier że miałam różne zawahania. Koniecznie jak będziesz w PL zrób sobie pakiet tarczycowy i wybierz się do dobrego endokrynologa. A mam nadzieję, że nie będziesz nawet tego potrzebować i już będziesz w ciąży ;*
Powtórz test, jesli bety nie możesz zrobić, tak za 2 dni. :)

CzarnaMadziu, podeślij mi linka do Twojego bloga, bo widziałam go gdzieś w okopach tego wątku, ale zanim go dojadę.. A nie zapisałam czytając na telefonie i o. A chciałam zobaczyyyć! :)

ok to nie wiedzialam:(
w takim razie poczekaj jeszcze moze powtorz test ..trzymam mocno kciuki zeby byla fasolka!!:)
czekam niecierpliwie na dobre wiesci od ciebie i reszte kobitek:)

reklama
Do góry