reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
minka bardzo dobrze!!trzeba sie badac!
ja niestety dentystow i ginow unikam i chodze jak juz musze:/nie lubie bardzo jak mi grzebia w buzi i na dole:(
teraz bylam u gin bo mialam infekcje,tez mi kazala przyjsc za miesiac na kontrole i na cytologie.jak trzeba to pojde ale z ciezkim sercem:(
generalnie unikam lekarzy,dzis ide na kontrole bo dalej jestem chora a jutro do pracy trzeba wracac.ech
Ja z dwojga złego wolę dentyste

mysza masz piekna corke!!po tobie taka ladna??

nuska mam to samo:/kiepski humor i czekam na ta cholerna @ bo boli mnie juz wszystko:(nastroj ponury,niech juz przyjdzie to przynajmniej bedzie po sprawie!!
Dziękuję tatinko :) powiedziałabym że po mamusi ale tatuś śmiertelnie by się obraził ;) a tak na serio Lilly to taki nasz mix genów. A jeśli chodzi o charakter...czysta tatusiolinka

Czarna Madzia tamtym razem nic nie wyszło, tzn nie tak jak powinny. Teraz wychodziły bardzo ładne ale co z tego. Mam już dosyć seksu z kalendarzem. Do maja mamy czas jak się ie uda to będziemy odkładać starania, ale bardzo bym nie chciała.

Wiiktoriiaaa ja to nie wiem jak jutro pracuje ;p nie sprawdzałam grafiku na cały tydzień, dlatego mogę mieć nadzieje, że do to jedyna druga zmiana w tym tygodniu ;p hehe
od drugich zmian wole nocki ;p chociaż teraz jak się staram to tych nocek wolałabym nie mieć ;/

Dziekuje Aneczko za te ceny clo i dupka. Ten cykl poswiecam testom owu i lekarzowi, nastepny jesli bedzie potrzeba bedzie ze stymulacja.

Wiki jakim cudem zes zagubila sie w tabelce? Looo! Dobrrze, ze juz jestes spowrotem! I daj znac jak po wizycie konieecznie! ;*

Minka, P.bedzie zdrowial i berzie lepiej, bol tez ustapi! Dbaj o niego tam ;***
I po czym wnosisz, ze sliczna? Ja nie, moje kolezanki prredzej ;* za to Tobie jest fantastycznie w tych nowych wloskach, Slicznoto! ;*

W oggole jakby ktorejs to przeszkadzalo, to powiedzcie, bo tego snapa to teraz tak molestuje, ze wysyylam ciagle jakies pierdooly, szczegolnie na spotkaniach babskich czwartkowych ;d

Anette, kolacja przy swieciach, nononono! Piekknie ;*

MalaMi, obcinaj , fryzura pieeknaa! Dawaj snaapa jak cos ;D albo tu wstaw, bo nie wszystkie mamy ;)

Myszuniapp witaj! Milo Cie u nas goscic :) powodzenia, no i sliczna ta Twoja Lilly!

Dziewczyynki, trzyynam kciuki za Wasze @ co by ich bie bylo i zeby testy byly pozytywne. Nie ma bataa, ktoras na pewno wpisze sie do tabellki jako zaciazone.
Violcia, bola cycki nadal? ;*

Witaj myszunia :-)
No ja popieram, niech ktoras dzis zatestuje i wpisze sie na dol :-)
Malami, ekstra fryzura :-)
Ja bym mogla nosic dlugie wlosh, ale mam tak cienkie, ze brzydko to wyglada strasznie.
Teraz gryze sie czy farbowac czy wykorzystac okazje i sprobowac odzyskac nsturalny mysi kolor. U mnie w dobrym salonie sciaganie koloru kosztuje 300 zl!!!! Na krotkir wlosy!!!!

reklama
Do góry