reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
minka bardzo dobrze!!trzeba sie badac!
ja niestety dentystow i ginow unikam i chodze jak juz musze:/nie lubie bardzo jak mi grzebia w buzi i na dole:(
teraz bylam u gin bo mialam infekcje,tez mi kazala przyjsc za miesiac na kontrole i na cytologie.jak trzeba to pojde ale z ciezkim sercem:(
generalnie unikam lekarzy,dzis ide na kontrole bo dalej jestem chora a jutro do pracy trzeba wracac.ech
Ja z dwojga złego wolę dentyste

mysza masz piekna corke!!po tobie taka ladna??

nuska mam to samo:/kiepski humor i czekam na ta cholerna @ bo boli mnie juz wszystko:(nastroj ponury,niech juz przyjdzie to przynajmniej bedzie po sprawie!!
Dziękuję tatinko :) powiedziałabym że po mamusi ale tatuś śmiertelnie by się obraził ;) a tak na serio Lilly to taki nasz mix genów. A jeśli chodzi o charakter...czysta tatusiolinka

Czarna Madzia tamtym razem nic nie wyszło, tzn nie tak jak powinny. Teraz wychodziły bardzo ładne ale co z tego. Mam już dosyć seksu z kalendarzem. Do maja mamy czas jak się ie uda to będziemy odkładać starania, ale bardzo bym nie chciała.

Wiiktoriiaaa ja to nie wiem jak jutro pracuje ;p nie sprawdzałam grafiku na cały tydzień, dlatego mogę mieć nadzieje, że do to jedyna druga zmiana w tym tygodniu ;p hehe
od drugich zmian wole nocki ;p chociaż teraz jak się staram to tych nocek wolałabym nie mieć ;/

Dziekuje Aneczko za te ceny clo i dupka. Ten cykl poswiecam testom owu i lekarzowi, nastepny jesli bedzie potrzeba bedzie ze stymulacja.

Wiki jakim cudem zes zagubila sie w tabelce? Looo! Dobrrze, ze juz jestes spowrotem! I daj znac jak po wizycie konieecznie! ;*

Minka, P.bedzie zdrowial i berzie lepiej, bol tez ustapi! Dbaj o niego tam ;***
I po czym wnosisz, ze sliczna? Ja nie, moje kolezanki prredzej ;* za to Tobie jest fantastycznie w tych nowych wloskach, Slicznoto! ;*

W oggole jakby ktorejs to przeszkadzalo, to powiedzcie, bo tego snapa to teraz tak molestuje, ze wysyylam ciagle jakies pierdooly, szczegolnie na spotkaniach babskich czwartkowych ;d

Anette, kolacja przy swieciach, nononono! Piekknie ;*

MalaMi, obcinaj , fryzura pieeknaa! Dawaj snaapa jak cos ;D albo tu wstaw, bo nie wszystkie mamy ;)

Myszuniapp witaj! Milo Cie u nas goscic :) powodzenia, no i sliczna ta Twoja Lilly!

Dziewczyynki, trzyynam kciuki za Wasze @ co by ich bie bylo i zeby testy byly pozytywne. Nie ma bataa, ktoras na pewno wpisze sie do tabellki jako zaciazone.
Violcia, bola cycki nadal? ;*

Witaj myszunia :-)
No ja popieram, niech ktoras dzis zatestuje i wpisze sie na dol :-)
Malami, ekstra fryzura :-)
Ja bym mogla nosic dlugie wlosh, ale mam tak cienkie, ze brzydko to wyglada strasznie.
Teraz gryze sie czy farbowac czy wykorzystac okazje i sprobowac odzyskac nsturalny mysi kolor. U mnie w dobrym salonie sciaganie koloru kosztuje 300 zl!!!! Na krotkir wlosy!!!!

reklama
Do góry