Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Nuśka ja też nie lubię a od jutra zaczynam :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z dwojga złego wolę dentysteminka bardzo dobrze!!trzeba sie badac!
ja niestety dentystow i ginow unikam i chodze jak juz musze:/nie lubie bardzo jak mi grzebia w buzi i na dole
teraz bylam u gin bo mialam infekcje,tez mi kazala przyjsc za miesiac na kontrole i na cytologie.jak trzeba to pojde ale z ciezkim sercem
generalnie unikam lekarzy,dzis ide na kontrole bo dalej jestem chora a jutro do pracy trzeba wracac.ech
Dziękuję tatinko powiedziałabym że po mamusi ale tatuś śmiertelnie by się obraził a tak na serio Lilly to taki nasz mix genów. A jeśli chodzi o charakter...czysta tatusiolinkamysza masz piekna corke!!po tobie taka ladna??
nuska mam to samo:/kiepski humor i czekam na ta cholerna @ bo boli mnie juz wszystkonastroj ponury,niech juz przyjdzie to przynajmniej bedzie po sprawie!!
Ile płaciłas ? to jest jeden za stowe czy wszystkie podstawowe?Ola ja robilam na wlasna reke hormony.
Czyli ile mam sobie naszykowac na te ciążowe kaski?Olus no nie za wszystkie