reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

aniu ja bralam slub 13:)wiec to najlepszy dzien miesiaca!!szczesliwe jak cholera!!:)

a z tym testem to sie boje:/mowilam ze cykorek jestem:)bede zaciskac nogi i czekac!
to ja Ci te nogi też będę dociskać, żebyś czasem tej @ nie dostała!

AniaH nooo pewnie:) ululam sie jakims winkiem:D
Violcia ja tez trzymam kciukasy!:)
to proszę mnie powiadomić, też wypiję Twoje zdrowie! wyślę Ci snapa! (chociaż wczoraj piłam grzane i myslałam, że zwróce na talerz z pyszną shoarmą ;D)

reklama
niuska viola dora!!ja licze na was!razem to razem:)w tabelce trzeba narobic balaganu!!!
jak sie czujecie?jakies przeczucia?

Ja nic nie czuje ani na okres ani na jego brak ;p chociaż jestem prawie pewna, że nic z tego ;/ a najgorsze jest to, że w tym miesiącu w okolicach tych dni (według moich obliczeń) Mojego mężczyzny nie będzie w domu ;(

Niuska, Viola, Dora i Tatinka - teraz te pare dni jest dla Was kluczowe, później będziemy przeżywać resztę tabelki ;D kciukorasy trzymane, a testy przygotowane?

Ja testu nawet w domu nie mam ;) zobaczymy do jutra i jakby co jestem na popołudnie w pracy to sobie wezmę i będę miec na środę najwyżej :)

nuska wiec trzymam jeszcze mocniej kciuki zeby to juz:):)
violu ja wlasnie tez nie mam w domu!pewnie bym juz dawno zrobila ale sie boje wiec tez czekam

Tatinka 3 cykle malo :p hehe ale wiesz..
Nadzieja sluz ma byc przezroczysty w białym plemniki długo nie pozyja z reszta jak jest biały to owulki nie ma :)
Laski później was poczytam lecę do pracki dla każdego z osobna buziak i do później :* :* :*

reklama
Do góry