reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ankaaa, alle mi ochoty na to swoje ciasto zroobilaas!

Wlasnie, Violcia, to na jakiee ciasto zdecydowalas sie na Wielkanoc? Bo u nas duzy dosc obiad rodzinny, na jakies 15 osoob, w tym tesciowwie, wiec chcialam cos Mega dobrego zrobic i nie wiem. Sernikn snickersowy? Pasche? Szarlottke? Nie wiem, cos bym urozmaiciila. Macie pomyslyy? :)

Zyciowa, mega ten Twoj brzuszek! Moze Violcia ma racje i jednak dwa seerduszka bija? Nie moge sie doczekac Twojej wizyty!
A ze suty stercza jak wentyle to ja zawsze mowie ze od kamaza xD

Mamakulka, spokoojniee. Najesz sie tyyyyyle ciast, bo wszystko bedzie dobrze, zobaczysz ;** jak chcesz to dla wsparcia nazre sie razem zz Tooba ;D
wpierdaling - to moje hobby ;D wiec kieedy masz wyniki?

Anka, musze zapisac ten przeppis bo mi gdzies zniknie zaraz w gaszczu wielu postow i stron i dupa! A slina mi cieknie bo brodziie.

Ej, a jeszcze Ania jakie peesto do makaronu zrobisz? Zawsze chcialam zrobic pesto, ale jakoss nie sklaadalo sie, tylko sos do spagetti albo slodko-kwasny..

Olcia, Ty mi takie zawsze apetyciki robisz na snapie, ze loo.. te truskawkki, o BOZE!

Kasia, no to cieszymy sie z Wojtusia! Siostra Wojtuni tez widzialam ucieszona ;D

Kasia, gratulacje :-)

Ja juz zrobilam ten sytop imbiorowo cytrynowo miodowy.... Ale pachnie :-) rozumiem, ze to bez ograniczen mozna??
Wiecie co jem na sniadanie?? Poszlam do sklepu po boczek na blaszaka i kupilam sobie flaczki wolowe. Mniaaaaam :-)

Kasia, gratulacje :-)

Ja juz zrobilam ten sytop imbiorowo cytrynowo miodowy.... Ale pachnie :-) rozumiem, ze to bez ograniczen mozna??
Wiecie co jem na sniadanie?? Poszlam do sklepu po boczek na blaszaka i kupilam sobie flaczki wolowe. Mniaaaaam :-)

Wszystko w nadmiarze jest szkodliwe:)) ale chyba trudno go będzie przedawkować:p

reklama
Do góry