reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia gratuluje :) bedziesz chrzestna?

Ania ja pesto robie ze świeżej bazylii, orzeszki piniowe, parmezan,czosnek, oliwa,sól, pieprz.
Mozna zrobic wiecej i przechowywac w sloiku w lodowce i masz szybki obiad bo my to lubimy sam makaron z pesto.
Tesciowa zaraz wyjeżdża od siebie ok 18 będzie.
Ja juz posprzatalam.
Od 2 tygodni meczyly mnie zaparcia i znalazlam sposob...kawa haha jak reka odjal hehehe

Dzieki Aniu! Zrobie, bo znow mi cieknie slina doo podlogi!
A co do kawy to taaaak, na zaparcia zawsze dobra. Szczegolnie taka ktora ja co rano spozzywam - mleeko z kawa ;D bo w sumie to leeje pol naa pol do kubka 0,5l , i to jest moje czyszczenie jelit , do ttego wczzesniej pol godziiny tarczycowa tableteczka Euthyroxik i jeeechane!
Czyli gosci, Aniu? Imieninowe Z? :)

Minkaa, korzystaj! 41 za pakiet tarczycowy to baardzo dobraa cena. U mnie wychodzi tak czy siak za pakiet 36, ale jak mowwilas kiedys ze kolo 100 bylo u Cie, to zal nie skorzystac.

Madziu Czarna, nono, jestes obieecujacaa na "ten sezon" ;D tez trzymam kciukasy!
KTO MA TABELECZKE?

My dzis z M.poszalellismy z rana. Jak to mowia "kto rano popierzy dzien ma potem lepszy" xD aleee..boje sie, ze nadzerka wrocila. Przeppraszam za doslowwnosc, ale w koncu tutaaj jak lyse konie sie znamy, co nie? Wiec nie w kaazdej pozycji, ale boli mnie seks. Szczegolnie prrzy glebszejj penetracji. Aa ze..znnoww prrzepraszam za doslownosc, M.do malych nie nalezy, to gleboka penetracja jest caly czas. I boli.. juz nic nie mowilam, bo wtedy jak boli to od razu M.sie boi i mnie nie tyka w ogole, ale sie zanniepokoilam. A ostatnio bolallo jak nadzerka byla. Ponoc, bo jedenn lekarz mowi, ze duza, a drugi , ze zadnej nadzerki. A trzeci ze tylozgiecie. Wiec nie wiem od czego boli.

Kasia gratuluje :) bedziesz chrzestna?

Ania ja pesto robie ze świeżej bazylii, orzeszki piniowe, parmezan,czosnek, oliwa,sól, pieprz.
Mozna zrobic wiecej i przechowywac w sloiku w lodowce i masz szybki obiad bo my to lubimy sam makaron z pesto.
Tesciowa zaraz wyjeżdża od siebie ok 18 będzie.
Ja juz posprzatalam.
Od 2 tygodni meczyly mnie zaparcia i znalazlam sposob...kawa haha jak reka odjal hehehe
Jestem chrzestna rocznego Huberta, jego mama to moja siostra i ona jeszcze nikogo nie ma, więc myślę że się załapie :)

Minka-:*

Dziewczyny Chyba sobie sombre walne:D Bo potrzebuje zmiany... a moje włosy teraz wyglądają tak:p

Załączniki

• 2016-03-06 12.17.44.jpg
    2016-03-06 12.17.44.jpg
    246,1 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Dzieki Aniu! Zrobie, bo znow mi cieknie slina doo podlogi!
A co do kawy to taaaak, na zaparcia zawsze dobra. Szczegolnie taka ktora ja co rano spozzywam - mleeko z kawa ;D bo w sumie to leeje pol naa pol do kubka 0,5l , i to jest moje czyszczenie jelit , do ttego wczzesniej pol godziiny tarczycowa tableteczka Euthyroxik i jeeechane!
Czyli gosci, Aniu? Imieninowe Z? :)

Minkaa, korzystaj! 41 za pakiet tarczycowy to baardzo dobraa cena. U mnie wychodzi tak czy siak za pakiet 36, ale jak mowwilas kiedys ze kolo 100 bylo u Cie, to zal nie skorzystac.

Madziu Czarna, nono, jestes obieecujacaa na "ten sezon" ;D tez trzymam kciukasy!
KTO MA TABELECZKE?

My dzis z M.poszalellismy z rana. Jak to mowia "kto rano popierzy dzien ma potem lepszy" xD aleee..boje sie, ze nadzerka wrocila. Przeppraszam za doslowwnosc, ale w koncu tutaaj jak lyse konie sie znamy, co nie? Wiec nie w kaazdej pozycji, ale boli mnie seks. Szczegolnie prrzy glebszejj penetracji. Aa ze..znnoww prrzepraszam za doslownosc, M.do malych nie nalezy, to gleboka penetracja jest caly czas. I boli.. juz nic nie mowilam, bo wtedy jak boli to od razu M.sie boi i mnie nie tyka w ogole, ale sie zanniepokoilam. A ostatnio bolallo jak nadzerka byla. Ponoc, bo jedenn lekarz mowi, ze duza, a drugi , ze zadnej nadzerki. A trzeci ze tylozgiecie. Wiec nie wiem od czego boli.

Wal prosto z mostu!:))
Biedaczek z Ciebie:* A kiedy będziesz widziała się z ginem?

Do góry