reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mi sie wydaje że już jest:) Twoje testy są już suche (więc wyblakły) dlatego nie ma takiego porównania, jak były świeżutkie na pewno były dwie czerwone krechy:)) Pokaże Ci moje pozytywy dla porównania:)
To fakt są już suche XV
Mi sie wydaje że już jest:) Twoje testy są już suche (więc wyblakły) dlatego nie ma takiego porównania, jak były świeżutkie na pewno były dwie czerwone krechy:)) Pokaże Ci moje pozytywy dla porównania:)

To Fakt Madziu są już suche i troszkę wyblakły. Przytulanko było przed wczoraj i dzisiaj rano. Nie wiem czy powtórzyć je jutro rano ( bo codziennie też nie dobrze)..czy się wstrzymać.. Nie chce przegapić jajeczka. Najlepiej oczywiście to nie zwracać uwagi na testy ale prędzej ich nie robiłam i też nic, a to już 7 cykl.. ahhh

CzarnaMadzia, mnie bolal brzuch po owu. A na 4 dni przed terminem @ bolal tak, ze sie poryczalam, ze sie nie udalo. Bylam pewna, ze to @. Mamakulka mnie wtedy pocieszala opowiadajac jak ja bolal

No właśnie mnie 3, 4 dni po owu bolał jak na @:))

Na czym polega stymulacja clo???

Clo w swoim składzie ma klonifen który stymuluje jajniki do szybszego wzrostu pęcherzyków:))
Dzięki temu pęcherzyki dojrzewają może dojść do owulacji:)

Dziękuję Czarna Madzia:-* ciśnienie nam podniosła :)

Do usług:) Śledztwo jeszcze trwa... dorwiemy tą bestie!

Cześć Madzia :*
mnie też bolał brzuch po owu jak się okazało tak jak Indie i Mame Kulkę wiec to może być to ;)
na jednym forum gdzie byłam tez trzy dziewczyny zaszły po odstawieniu clo :)

kurde w pracy forum mi padło i swiruje jakoś. .. nie mogłam was czytać i juz w panikę zaczęłam wpadać ha ha ha ha

MalaMi! !!! test !!! :* :D

Hej Życiowa:* Teraz nasza znajomość idzie w stronę słońca:))
Może to TO:)) Ale bym była z siebie dumna... że ja sama... bez clo...ahhh rozmarzyłam się:))

Minka - a Ty kiedy się hajtasz?:D Czy już mnie to omineło?:)
MałaMI - trzymam kciuki:))

To fakt są już suche XV

To Fakt Madziu są już suche i troszkę wyblakły. Przytulanko było przed wczoraj i dzisiaj rano. Nie wiem czy powtórzyć je jutro rano ( bo codziennie też nie dobrze)..czy się wstrzymać.. Nie chce przegapić jajeczka. Najlepiej oczywiście to nie zwracać uwagi na testy ale prędzej ich nie robiłam i też nic, a to już 7 cykl.. ahhh

Ja przed owu się przytulałam i chyba w samą owulację:) Tak co dwa dni:) Ale Ty możesz przyszarżować!:D

CzarnaMadzia a gdzies w przyszlosci:)
Boże kochana, jak coś walnełam niestosownego to przepraszam:*
Ja od kilku dni podczytuje was od początku (nawet Twoje seksi nóżki w pończochach oglądałam:p) ale ostatnio nie miałam kiedy zajrzeć i poczytać.. Więc i nie wiem co u kogo na bieżąco:(

A nie mowilam ze nic nie bedzie? Kolej na Was☺

Załączniki

• 1458054923467.jpg
    1458054923467.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry