KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ja też czekam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fakt są już suche XVMi sie wydaje że już jest Twoje testy są już suche (więc wyblakły) dlatego nie ma takiego porównania, jak były świeżutkie na pewno były dwie czerwone krechy) Pokaże Ci moje pozytywy dla porównania
Mi sie wydaje że już jest Twoje testy są już suche (więc wyblakły) dlatego nie ma takiego porównania, jak były świeżutkie na pewno były dwie czerwone krechy) Pokaże Ci moje pozytywy dla porównania
CzarnaMadzia, mnie bolal brzuch po owu. A na 4 dni przed terminem @ bolal tak, ze sie poryczalam, ze sie nie udalo. Bylam pewna, ze to @. Mamakulka mnie wtedy pocieszala opowiadajac jak ja bolal
Na czym polega stymulacja clo???
Dziękuję Czarna Madzia:-* ciśnienie nam podniosła
Cześć Madzia :*
mnie też bolał brzuch po owu jak się okazało tak jak Indie i Mame Kulkę wiec to może być to
na jednym forum gdzie byłam tez trzy dziewczyny zaszły po odstawieniu clo
kurde w pracy forum mi padło i swiruje jakoś. .. nie mogłam was czytać i juz w panikę zaczęłam wpadać ha ha ha ha
MalaMi! !!! test !!! :*
To fakt są już suche XV
To Fakt Madziu są już suche i troszkę wyblakły. Przytulanko było przed wczoraj i dzisiaj rano. Nie wiem czy powtórzyć je jutro rano ( bo codziennie też nie dobrze)..czy się wstrzymać.. Nie chce przegapić jajeczka. Najlepiej oczywiście to nie zwracać uwagi na testy ale prędzej ich nie robiłam i też nic, a to już 7 cykl.. ahhh
Boże kochana, jak coś walnełam niestosownego to przepraszam:*CzarnaMadzia a gdzies w przyszlosci
Jeśli masz się stresować to lepiej go zrób. Trzymam kciukiWsumie jest napisane ze mozna wykonac o kazdej porze dnia i ze jest suoer czuly hmmm