reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie wierzę już w to... już bym chciała dostać ten okres... no teraz zupełnie nie wiem co się dIeje... baty nie zrobię bo jestem w uk a tu nie bardzo jest gdzie oni na początku biorą mocz do badania.. Piersi nie bolą już z tydIen... pewnie spóźniona Panna nadchodzi i jak nadejdzie są mi popalić :(
Oczekiwania na @ są niestety najgorsze. Ale uszy do góry nadziejko. Zajmij się czymś żeby o tym nie myśleć i się nie stresować.

Wiki gdzieś czytałam że niby liczy się pierwszy pozytywny ale który to będzie u mnie bo już oczopląsu dostaje
Chyba jeszcze nie masz pozytywnego, albo jeden z ostatnich. Najlepiej jak linia testowa wyjdzie choc troche ciemniejsza od kontrolnej, wtedy dodajesz 12-36 godz

Ostatnia edycja:
CzarnaMadzia wiesz ile ja znam przypadkow zajscia w ciaze zaraz po odstawieniu clo?:) ja mam @:)

Ile?:)
Tule Cie kochana:* Ja też po trudach i znojach urodziłam Gabiego... starania zajęły mi 2 lata i kosztowały z 10-15 tysiecy... Ale udało sie! I Tobie na pewno też sie uda:*

Madzia hej ;) ja miałam bóle ;) i wyszło , że ciąża :)

Myślę że ta laska to prowokacja i tyle.

A to jakoś po owulce czy przed samym terminem @?:)

Zobaczę co mi wyjdzie jutro, aż jestem ciekawa

Mi sie wydaje że już jest:) Twoje testy są już suche (więc wyblakły) dlatego nie ma takiego porównania, jak były świeżutkie na pewno były dwie czerwone krechy:)) Pokaże Ci moje pozytywy dla porównania:)

Załączniki

• 20160309_102801.jpg
    20160309_102801.jpg
    810,7 KB · Wyświetleń: 64
  • 20160311_215113.jpg
    20160311_215113.jpg
    939,7 KB · Wyświetleń: 69
reklama
CzarnaMadzia, mnie bolal brzuch po owu. A na 4 dni przed terminem @ bolal tak, ze sie poryczalam, ze sie nie udalo. Bylam pewna, ze to @. Mamakulka mnie wtedy pocieszala opowiadajac jak ja bolal

Do góry