reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Różnie to bywa zalecane jest od 3-7dc albo od 5-9dc
Ale ja w przyszłym mam brać od 2 do 9...
Clo zależy od długości cyklu, ja byłam od 4-8
Aniaa_H
O, CzarnaMadziu, wrocilas! To dobrze! Juz nie uciekaaj. Baby tak maja ,ze czasem emoccje popuszcza mala klotenka i jest luzik. Co nie?!
MalaMi... ojojoj... ale powtorz jak cos za jakiss czas, no nie? Jak okresu nie dostaniesz?
A TEGO BABISZONA CO WYPISUJE PIEERDOOLY ZE CHLOPIEC ZE GO USUNIE, TO KURWAAAA SAMMA LEB UKRECE JAK TYLKO URODDXII, BO DZIECKA SZKODA! Dobrrze ze admini dzialana. Niech to sie okaaza zarty, bo nerwy mi popusxcza i sama taka zajeebie o mur!!!
MalaMi... ojojoj... ale powtorz jak cos za jakiss czas, no nie? Jak okresu nie dostaniesz?
A TEGO BABISZONA CO WYPISUJE PIEERDOOLY ZE CHLOPIEC ZE GO USUNIE, TO KURWAAAA SAMMA LEB UKRECE JAK TYLKO URODDXII, BO DZIECKA SZKODA! Dobrrze ze admini dzialana. Niech to sie okaaza zarty, bo nerwy mi popusxcza i sama taka zajeebie o mur!!!
OlaMagda09
Mała mi wiesz jak masz tak jak ja to test ci wyjdzie 3 dni po spodziewanej @ mi zawsze tak te cholerne testy wychodzą ! Np ten ostatni wyszedł mi pozytywny w 34dc a robiłam w 32 i nic , przy cyklach 30-32
MałaMi90
Mi sie wydaje ze nie miałam teraz jeszcze nawet owu☺ spokojnie duzo czasu przed nami☺ bez spiny się staramy. No a sexu byllo malo w tym miesiacu. Wpoprzednich ciazach wiedzialam ze jestm w ciazy przed zrobieniem testu jeszcze. Czulam to☺
CzarnaMadzia
Moderatorka
O, CzarnaMadziu, wrocilas! To dobrze! Juz nie uciekaaj. Baby tak maja ,ze czasem emoccje popuszcza mala klotenka i jest luzik. Co nie?!
Wiem, Wiem:* Teraz będzie super simpatico
CzarnaMadzia
Moderatorka
Mi sie wydaje ze nie miałam teraz jeszcze nawet owu☺ spokojnie duzo czasu przed nami☺ bez spiny się staramy. No a sexu byllo malo w tym miesiacu. Wpoprzednich ciazach wiedzialam ze jestm w ciazy przed zrobieniem testu jeszcze. Czulam to☺
Może jeszcze wyjdzie, uszy do góry!:*
reklama
Życiowa
Już tydzień temu o tym czytałam wydaje się to być naciągane szczególnie ze waga dziecka zupełnie się nie zgadzala w różnych artykułach z wiekiem ciąży. ja pozostaje neutralna ponieważ nie ma żadnych konkretów. ponoć sprawa jest zgłoszona do prokuratury. i ta w sumie to czekam na koniec sprawy bo powinni podać to do wiadomości publicznej po zakończeniu.