reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
O, CzarnaMadziu, wrocilas! To dobrze! Juz nie uciekaaj. Baby tak maja ,ze czasem emoccje popuszcza mala klotenka i jest luzik. Co nie?!

MalaMi... ojojoj...:( ale powtorz jak cos za jakiss czas, no nie? Jak okresu nie dostaniesz?

A TEGO BABISZONA CO WYPISUJE PIEERDOOLY ZE CHLOPIEC ZE GO USUNIE, TO KURWAAAA SAMMA LEB UKRECE JAK TYLKO URODDXII, BO DZIECKA SZKODA! Dobrrze ze admini dzialana. Niech to sie okaaza zarty, bo nerwy mi popusxcza i sama taka zajeebie o mur!!!

Mała mi wiesz jak masz tak jak ja to test ci wyjdzie 3 dni po spodziewanej @ mi zawsze tak te cholerne testy wychodzą ! Np ten ostatni wyszedł mi pozytywny w 34dc a robiłam w 32 i nic , przy cyklach 30-32

Mi sie wydaje ze nie miałam teraz jeszcze nawet owu☺ spokojnie duzo czasu przed nami☺ bez spiny się staramy. No a sexu byllo malo w tym miesiacu. Wpoprzednich ciazach wiedzialam ze jestm w ciazy przed zrobieniem testu jeszcze. Czulam to☺

O, CzarnaMadziu, wrocilas! To dobrze! Juz nie uciekaaj. Baby tak maja ,ze czasem emoccje popuszcza mala klotenka i jest luzik. Co nie?!

MalaMi... ojojoj...:( ale powtorz jak cos za jakiss czas, no nie? Jak okresu nie dostaniesz?

A TEGO BABISZONA CO WYPISUJE PIEERDOOLY ZE CHLOPIEC ZE GO USUNIE, TO KURWAAAA SAMMA LEB UKRECE JAK TYLKO URODDXII, BO DZIECKA SZKODA! Dobrrze ze admini dzialana. Niech to sie okaaza zarty, bo nerwy mi popusxcza i sama taka zajeebie o mur!!!

Wiem, Wiem:* Teraz będzie super simpatico:D

Laski, help me.
Boli mnie gardlo i cos mnie rozklada.
Wzielam juz tantum verde, pilam mleko z miodem. Moge brac lipomal?? Na ulotce brak danych

Kurde India ja nie wiem... a sama się męczę z "przeziębieniem" juz dwa tygodnie... może apap przeziębienie fast kup albo *spam*. ..

reklama
Już tydzień temu o tym czytałam wydaje się to być naciągane szczególnie ze waga dziecka zupełnie się nie zgadzala w różnych artykułach z wiekiem ciąży. ja pozostaje neutralna ponieważ nie ma żadnych konkretów. ponoć sprawa jest zgłoszona do prokuratury. i ta w sumie to czekam na koniec sprawy bo powinni podać to do wiadomości publicznej po zakończeniu.

Do góry